Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cień odbicia w lustrze

Czy znajdę tu psychologa?

Polecane posty

Gość bezsenna 3
cholerka a jak sie hoduje psychopate , mialam kiedys z takim do czynienia :) i to niby takie zwykle zaburzenie osobowosci szok :)

Gość bezsenna 3
i tak i tak, ale przede wszystkim patrez w chmurki :) adhd czyli roznosza dom, czyli nie dla mnie, ale pierwszy raz slysze o takim zwierzaczku

jeśli dziecko od urodzenia nie dostaje pozytywnych bodźców z otoczenia (tzn. żadnych oznaczających jego ważność - czyli takich, które realizują potrzeby), nabiera przekonania, że świat społeczny jest \"zły\", a jedyne, co może być dobre, jest w nim samym (co zauważa na podstawie doświadczeń). wtedy jest duże prawdopodobieństwo zaburzeń psychopatycznych (choć oczywiście nie jest konieczne). to tak pokrótce :).

Gość bezsenna 3
wlasnie i to by sie zgadzalo z tymi psychopatami, oni potem chca naprawiac swiat, ciekawe to jest. A te koszalki opalki fajne widzialam na zdjeciu. Musze sie pozegnac. Dziekuje Ci bardzo za wszystkie pliki, jak tylko wyprobuje napisze. Czy zgodzilabys sie zostawic swojego maila?

Gość bezsenna 3
no i z okazji urodzin taki dobry uczynek zrobilas, wiec napewno powroci do Ciebie zwielokrotniony i tego Ci zycze 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość bezsenna 3
a no tak, ja tu tez mam czarny, ale dzisiaj incognito :)

Gość bezsenna 3
oki ja bede wieczorkiem, milych kolorowych snow pa pa!