Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lek.med.urolog

Jak poznać z kim mamy do czynienia

Polecane posty

Moja wieloletnia praktyka oraz setki obejrzanych narządów- szczególnie męskich-bo o nich w dalszej części zamierzam pisać, doprowadziła mnie do bardzo ciekawych konstatacji. Zwracam się tu głównie do panów, którzy wśród kolegów chwalą się liczbą wykonanych aktów płciowych z kobietą(albo mężczyzną-wszystko jedno) aby pamiętali że ilość przekłada sie na kolor penisa. Dość częste odbywanie stosunków powoduje że naczynka krwionośne od tarcia obumierają co powoduje, że penis często zatrudniany przez właściciela jest duzo ciemniejszy niz reszta ciała. Kobiety!Jeśli poznacie jakiegoś mężczyznę który ma o sobie mniemanie \"j.e.b.a.k.a nad j.e.b.a.k.i\" dokonajcie pod bule pozorem oględzin jego narządu, jeśli jest niemal biały roześmiejcie sie w twarz. Jeśli natomiast na widok jego męskości krzykniecie z zachwytu: \"kurna olek, czarny olek!!!!\" to będziecie juz wiedzieć że to doświadczony kochaś. Moja teoria jest szczególnie przydatna dla dziewic, które za męża,chłopaka, konkubenta pragną mieć prawiczka- tylko jasne przyrodzenie gwarantuje jego seksualną czystość. Zachęcam do dyskusji

Gość Karlson
Mam 30 lat a mój penis jest bialy jak ściana :(

Gość moje penise jest jak hebane
:classic_cool:

Gość no ciekawe ciekawe

Gość bobo bobo
a jak moj facet jest innej narodowosci i ma ciemniejszy odcien skory, nie ma na mysli afrykanina :)

Gość przydymionych
pakistańców tez to dotyczy

Gość harry up
A ja mam ciemna karnacje skory i mam ciemnego jak u mulata.

Kochany moze przygotuj tu zestaw kolorow, cos a\'la stopniowanie. takie papierki zameiszcza sie czasem w pastach wybielających do zebow, zeby sobie porownac czy sa efekty. :P hahah