Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyy

jak zinterpretować sens tych twierdzen bede wdzieczna za pomoc

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyy

człowiek jest ludzki w ludzkich warunkach tyle jesteśmy warci ile nas sprawdzono grudziński inny świat

Gość tak sobie a muzom...
2 - nie znasz siebie dopoki zycie nie wystawilo Cie na probe, mozesz jedynie zakladac jak zachowasz sie w tej czy innej sytuacji

Gość yyyyyyyyyyy
dzieki ale tam nie ma wyjasnienia sensu tych twierdzeń a ja mam je objaśnic na podstawie tej książki i nie koze to byc w dwóch zdaniach siedze juz chyba z 3 godz. nad tym i nic nie moge posklejać

ale tu referatu za ciebie nikt nie odwali - najwyzej da do myslenia, a dalej... samodzielnie :P 🖐️

Gość yyyyyyyyyyy
to nie ma byc referat tylko objaśninie sensu tych twierdzen a ksiązke czytałam ale i tak to mi nie pomaga w skelejeniu czegos a najwiekszy problem mam z tym drugim tyle jestesmy warci ile nas sprawdzono bo tego nie rozumiem

ok, to na palcach: zakladasz, ze np. w sytuacjach ekstremalnych potrafisz zachowac przytomnosc umyslu, zachowac sie z honorem, uwazasz ,ze jestes silny, wytrzymaly itd. a tu zycie rzuca cie w taka sytuacje - i sie okazuje: klapa, bo spanikowales, zachowales sie jak slabeusz albo jakos nie fair, jestes nic nie wart........................................./albo calkiem odwrotnie - twoje wyobrazenia o wlasnej znikomej wartosci diametralnie sie zmieniaja PO przezyciu takiego 'sprawdzianu'/