Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabeth 72

dziewczyny mam normalnie problem jakiego chyba żadna nie ma

Polecane posty

Gość elizabeth 72

otóż mam 35 lat, jestem zadbaną szczupłą i myśle seksowną kobietą :-( jest tylko jeden mankament. otóż mam włosy na plecach i nie wiem jak sie ich skutecznie pozbyć. przez te włosy moje życie seksualne legło w gruzach. co 2 tygodnie przyjeżdża moja siostra i mi je goli, ale przecież tak nie może być całe życie :-( jak sie tego ustrojstwa pozbyć raz na zawsze? :-(

Gość laser

Też tak mam....Chyba nie da się ich usunąć raz na zawsze, ja sobie depilue kremem i na kilka dni mam spokój:(

Gość wrastaniu przeciez mozna
dokladnie laser ale to kosztuje wiesz ja teraz o oleju krokoszowym przeczytalam trzeba nim smarowac po DEPILACJi i on bardzo oslabia cebulki a po dluzszym stosowaniu sprawia nawet ze wlosy nie rosna

Gość a kto to jest
ale jak to na plecach? ile? jak długie? jakiego koloru? moze wystarczy rozjasniacz?

Gość elizabeth 72
Leanne jakim kremem? i czy sama to robisz, bo to chyba niewygodne? :-(

Gość a kto to jest
ja tez czytałam o krokoszu na tym forum i to bujda na resorach jet

Gość wrastaniu przeciez mozna
a niby czemu tak sadzisz? ja wiem ze pomaga

Gość rolik
spróbuj wosk za kazdym razem włosy są coraz słabsze z czasem moga całkiem zaniknąć ale na to niestety trzeba dużo czasu. Po wosku też masz dłużej spokój i włosy które odrastają nie są tak mocne jak po goleniu

Gość elizabeth 72
do dupy z takim forume :-0 ja tu z prowokacją wyjeżdżam, a wy mi porad udzielacie :-0 porąbani jacyś :-P

hej, Uwazam ze nie powinno sie golic wlosow, bo zaczna odrastac grubsze!!!! I bedzie ich wiecej! Zaczna odrastac! Ja tez mam meszek wiekszy niz przcietna kobieta, i tez nie bardzo mi sie to podoba, jdnak jest to \"duzy meszek\", wloski sa miekkie. Jelsi pojasiaj sie twarde chyba najlepszym wyjsciem jest zglosic sie do endokrynologa. A swoja droga natura portafi byc okrutna!! buuuuu elizabeth 72 Jesli moge radzic - nie gol wiecej!!!

ty moze z prowokacja, ale sa osoby ktore maja takie problemy, wiec moze rozwiną temat :) A poza tym... moze ci wyrosna jeszcze :D:D

Gość traumatic
Karą za prowokację jest nadmierne owłosienie. Włosy wyrosną Ci w niespotykanych miejscach a te na głowie wypadną......Rzucam klątwę....niniejszym....

Gość mala__mi
Wyrosna tez na piersiach :) :D:D Powodzenia z golarka :D:D

Gość to ja ci polece
jednak depilacje laserowa. w sumie wydasz z 1500 zl ale bedziesz miec spokoj NA ZAWSZE!