Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze_blisko

ślub w ciąży-za i przeciw

Polecane posty

Gość wieczna mgła
naprzemian miedzy matka i ojcem a w tym przypadku jest tylko u dziadków. Bo misiek nie ma praw. To co podałas dotyczy naprzemienności jak oboje rodzice mają prawa do opieki a w tym twoim przypadku to nikt nie ma praw ani misiek ani jego była.tylko dziadki

Gość zawsze_blisko
juz pisałam, że misiek ma byla nie ma matka byłej też ma

Gość tylko nadal nie rozumiem
to dopiero rozdarcie. Uwierz mi, myślę o dziecku.sześcioletnie dziecko jest w stanie zrozumieć, że zamieszka z tatusiem a do dziadków zawsze może pobiec-przecież są blisko. Być w połowie rodzicem to tak samo jak być niedzielnym tatusiem. Ale to nie znaczy być Ojcem. Nawet niedojrzałe gnojki zabierają swoje dzieci na ferie w góry i tam potrafią być wspaniałymi tatusiami ale to nie ma nic wspólnego z byciem Ojcem na pełen etat. Jedno jest pewne-gdyby chciał to juz dawno zmieniłby ten stan rzeczy-nie chce bo tak mu wygodnie.

Gość zawsze_blisko
owszem,dziecko jest rozdarte a czasami przed wyjściem do dziadków płacze nudzi się tam, bez rówieśników, co prawda wymogliśmy zaprowadzanie do przedszkola ponoć mogłabym mieć jako jego nowa żona prawa do opieki nad małym, muszę się dowiedzieć dokładnie

Gość wieczna mgła
no to jak misiek juz ma (bo wszesniej pisałas ze misiek ni ema praw bo był młody bez pracy itp). Skoro juz ma prawa to niechc zabiera syna i juz. Wy się zajmijcie nim a nie dziadki.Bo kiedys ex zona sie odbije od dnia i dadza jej prawa i wtedy co? dziadki dadzą synka mamusi a wy zostaniecie sami.

Gość tylko nadal nie rozumiem
mogłabyś.tylko nadal nie rozumiem czemu misiek o dziecko nie walczy.

Gość zaraz zaraz
dlaczego dziecko skoro matka nie ma praw siedzi z dziadkami a nie z ojcem? dziewczyno spojrz w koncu prawdzie w oczy i przyjrzyj sie z kim sie zwiazalas

Gość wieczna mgła
pisała ze nie dostał prawa a niby teraz juz ma prawa ale z wygody siedzi dziecko u dziadków.tak jest łatwiej miskowi.a potem tamta matka wezmie dziecko od dziadków i tyle. powinien juz teraz capnąc dzieciaka jak ma prawa i miec w dupce wszystkich.no ale poco kiedy tak wygodniej mu

wszystkie jestescie pierwsze do oceniania slub w ciazy?na pewno nie,bo jak używć sobie wesela :O

Gość wieczna mgła
nie jedną widziałam jak tańczyła na weselu, potem chodziła, rozmaiwała, nie musi szalec na maksa całą noc przeciez.

ale topik się rozwinął heeheheh wiesz co ja już uważam że ten cały Twój misiek to taki sam jak matka.Para gówniarzy i już! A Ty pewnie żyjesz tylko tym co tobie nagadał,jasne wybielić się chce i już.Mam syna i mimo że moje dziecko jest za dziadkami do jasnej cholery nie wyobrażam sobie tego by mieszkało moje dziecko z dziadkami a nie z rodizcem.Kto jest rodzicem,kto ma je wychowywać?-ojciec czy dziadki? dziecku potrzebny jest rodzic a ,,rodzina zastępcza\" .Studia,praca to głupia wymówka - kuźwa to najlepiej tak się wymigać.Uważasz swojego miśka za 7 cud świata .

zresztą-bycie w ciąży dla mnie osobiście uniemożliwia założenie białej sukni i welonu

Gość jak dobrze że niecierpie
białego :D przynajmniej jeden kłopot mniej....

troche czytałam wasz topik i nie wszystkie kobiety łapią faceta na dziecko.... Ja sama jestem w ciąży i biorę ślub w czerwcu owszem bede w widocznej ciąży i wcale nam to nie przeszkadza... a mianowicie bardzo chcieliśmy miec dziecko byliśmy zareczeni i wszystko ustalone a tu los dał nam niespodzianke na święta okazało sie że jestem w ciąży narzeczony szaleje z radości i wszedzie sie chwali że bedzie ojcem a co do slubu to zakładam białą suknie i welon bo nie czuje sie gorasza to dziecko jest owocem miłosci i pragnienia

Gość tajemnicaszamana
oh jejku, cudownie :O

i nikt w rodzine nie widzi problemu bo go nie ma tylko niektórzy widzą że ślub z brzuszkiem to zgroza a ja nie i jestem dumna z mojego brzuszka

\"a tu los dał nam niespodzianke na święta okazało sie że jestem w ciąży\" a może bociuś? ja uważam,że welon i biel to jednak dla bezdzietnych

Gość słonkoo
główny watek: jestem przeciwna slubom w ciazy..minely juz czasy kiedy to byl mega mezalians i wstyd dla rodziny...wiec po co dziewczyna ma sie meczyc...biegac i zalatwiac wszystko wtedy kiedy sie zle czuje...a na weselu jeszcze zabawiac gosci --przeciez to udreka!!! drugi temat: moj facet mieszkal dosyc dlugo z dziadkami jak byl dzieckiem ...i to jest BBBB ZŁE..nie bede sie rozwodzila dlaczego bo za duzo by zeszlo...ale najwazniejszy problem: brak poczucia posiadania rodziny i egoizm....byl oczkiem w glowie bez obowiazkow...rozpieszczanym dzieckiem-bo po to sa dziadkowie...i tak mu niestety pozostalo..przez 5lat troche sie zmienil...bierzemy slub bo sie kochamy...ale wiem jak bedzie wygladalo nasze zycie...razem a jednak osobno...ale sie na to godze;)

nie myszko nie jestem i dlatego nie przebiorę się za królewnę w bieli słoneczko:życze wytrwałości!

Gość tajemnicaszamana
pokico to beza ty bedziesz z brzucholem. to dopiero ubaw :)

moge sie zalozyc myszko ze to ty masz taka sukienke a moja jest prosta wąska i ecru

Gość tajemnicaszamana
Dobrze że ty się znasz. sister, ona wklajała tutaj te suknienke... gorsze sa tylko te z szarm. :) Ta jej nie jest taka okropna, ot zwykła ciążówa, bez talii

sama sie nie znasz na modzie nie wiesz, że biały jest zarezerwowany dla dziewic, albo chociaż bezdzietnych nie wiesz, że podkreśli twoją opuchliznę, ostudę i dodatkowe kilogramy;)

Gość słonkoo
jenyy dziewczyny skad w was tyle złosci i zlosliwosci.... czemu osoby inteligentne nie potrafia dyskutowac?? ta co idzie w ciazy tez bedzie pieknie wygladala bo to piekny stan...ta co pojdzie w "bezie" tez bedzie pieknie wygladala.... prosta-balowa-pulponiasta-waska-szeroka-ecru-biala.....kazda jest ladna i kazda zrobi co uwaza..chce slubowac w ciazy to bedzie nie chce nie bedzie...tez mi filozofia...wiec po co te wyzwiska???