Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna alle

zakochana z wzajemnością w facecie o 30 lat starszym!!!!!!!

Polecane posty

Gość pełna alle

Cześć,mam dylemat bo jak jusz napisałam powyzej ,zakochałam się w mężczyżnie który jest o 30 lat starszy.Muszę przyznać,że jak ze sobą rozmawiamy,przebywamy nie odczuwam tej różnicy wiekowej.Ja potrafię się z nim dogadać bez problemu.Jesteśmy obydwoje bardzo otwarci i potrafimy na luzie ze sobą rozmawiać,zartować,rozmawiać o uczuciach.Poprostu zapominam,ze dzieli nas taka "przepaść"wiekowa.Ja tego wogólenie nie odczuwam!!!Przy nim jestem naprawdę sobą,czuje się naprawdę zrozumiana ,doceniona.Czy to jest coś złego,zakochać się w starszym facecie???A najważniejsze,on nie zastępuje mi ojca,zeby było jasne.Co wy o tym sądzicie??????

Gość daj sobie z nim spokoj
nie brzydzi cię? Spotkałam się kiedyś z facetem starszym 25 lat. Gadka w sumie spoko, ale na myśl, że miałby mnie dotykać... Fuj.

Gość Enko
59 letni facet dla młodej 29 latki. W sensie seksu i życia ? Ble

Gość zakochanie to nie miłość
na szczęście odkochasz się i będzie dobrze tylko nie rób pod wpływem zakochania głupot - typu małżeństwo, dzieci itp chociaż w sumie... on ma 6 dych już prawie.. 10 lat szczęścia... ale seksu to najwyzej 5

Gość fupp
jak mnie to stwierdzenie zawsze śmieszy "nie brzydzi cię..?" sto kobiet się brzydzi a stopierwsza się nie brzydzi i tyle...

Gość pełna alle
Dzięki za odpowiedzi.Chciałam tylko dodać,ze chyba się nie zrozumieliśmy,albo wy nigdy nie byliście zakochani.Napewno zdarzyło się juz w wam w zyciu ze ktoś ze znajomych byłz osobą która się wam nie podobała bo była gruba lub miała wyłupiaste oczy lub była za niska.Wy zadawaliście sobie pytanie czy on,lub ona oczu nie ma ,co ona w nim,niej widzi?Przecież jak ktoś jest zakochany to widzi tą drugą osobę przez pryzmat jej osobowości a nie jak wygląda.W tym momencie nie ma mowy o brzydzeniu się!!!A do tego chciałam dodać,ze on jest osobą zadbana,wysportowaną .To do wiadomości osób które patrzą na wyglad.Czekam na dalsze opinie,proszę napiszcie coś jeszcze.

Gość pełna alle
Jest to takie straszne?????

Gość pełna alle
On nie jest żonaty a ja mam 29 lat i nie sądzę ,ze jestem dzieckiem!a ty ile masz lat????

Gość liberał z liberii
30 lat starszym? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ale głupia siksa z cioebie o ile oczywiscie nie chodzi tylko o kase

Gość pełna alle
liberalny to ty nie jesteś!!!!!nitt tobie nie każe czytać tego co piszę.! Pamiętaj "nigdy nie mów nigdy"kiedyś i ty możesz być w podobnej sytuacji!!!!!nawet jeżeli uważasz ze jest inaczej!A i jeszcze jedno Ja MAM WYSTARCZAJĄCO DUZO PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!

Gość liberał z liberii
mnie stare prukwy nie interesują a wole laski w swoim wieku lub zbliżonym. Ale cóż pewno wychowywałaś się bez ojca to ci się we łbie poprzestawiało.

Gość upadek cywilizacji
To ja Ci odpowiem. Pomiędzy moimi rodzicami byłe podobna różnica wieku. Znam to więc od środka. a/ naprawdę między nimi COŚ było b/ Ojciec nie wyglądał na swoje lata i nie miał mentalności i zapatrywań właściwych jego pokoleniu, był męski c/ oboje byli absolutnie bezinteresowni d/ łączyła ich wspólna wrażliwość i zainteresowania e/ Mama będąc bardzo atrakcyjną nie była jednocześnie typem kobiety zapatrzonej w wymuskanych przystojniaków, ceniła raczej tzw męską aurę, intelekt f/ potem różnica wieku dała o sobie znać (w znacznej mierze na skutek wydarzeń niezależnych od rodziców, które jednak podniszczyły zdrowie i ojca i zrujnowały materialnie rodziców, jemu chyba było trudno się podnieść. Gdyby nie pewne okoliczności myślę, że różnica wieku dałaby sie we znaki łagodniej i później) f1/ więc muszę przyznać bez ogródek, że Mama poniosła w jakimś stopniu koszty związane z róznicą wieku g/ owszem mojego tatę brano czasem za mojego dziadka, nie było to miłe ale trudno się dziwić h/ miałem wspaniałego ojca, naprawdę odpowiedzialnego i kochającego Jeśli romans to nie masz się nad czym zastanawiać jeśli trwały związek MUSISZ być świadoma ryzyka to się tylko wtedy uda jeżeli po prostu mocno się zakochasz a twój facet będzie biologicznie jednak lepiej trzymał się niż przeciętni panowie w jego wieku. Ja wierzę, że on nie jest poddtatusiałym gościem bo takim napewno niezainteresowałabyś się. (bywają też ludzie, którzy fizjologicznie (szczególnie mężczyźni) są bardzo silni i starzeją się wolniej wyglądając i zachowując się jakby byli młodsi o kilkanaście a nawet 20 lat. Tylko warunek MUSZĄ o siebie dbać i pamiętać, że jednak nie mają 25 lat tylko te 20, 30 więcej. Mogę Ci powiedzieć, ze mój Tato trochę o tym potem zapomniał)

Gość alialo
jestem w zwiazku z mezczyzna o 24 lata starszym. Na pocatku tez bylo cudownie, ale... wlasnie mysle o rozstaniu. Tak jak napisal moj poprzednik, w pewnym momencie moj luby zapomnial, ze ma te ponad 20 lat wiecej... Nie kochamy sie bo on juz nie moze, staje sie powoli odpychajacy, czesto choruje a ja...pomimo tego ze staralam sie mu pomoc i walczylam, z natura wygrac nie umiem i nie moge. Wiec przemysl to jeszcze raz.. :(

Gość liberał z liberii
dodam że wkrótce autorka poczuje zapotrzebowanie na młodego bolca i tego jej własciwie i teraz trzeba tylko sobie sprawy nie zdaje i skończy się zakochanie w 30lat starszym hehe , czasu się nie oszuka.

Gość pełna alle
Dzięki za odpowiedzi,ze nie będzie łatwo to ja juz wiem.Ale wiecie co podbudowaliście mnie waszymi odp.Teraz wiem,ze można sobie normalnie z nektórymi osobami porozmawiać i powazne ,konkretne odp uzyskać.Bardzo dziękuję

Gość pełna alle
DO liberała .Tobie się chyba forum pomyliło!!!!!Ja chciałam pważnie porozmawiać a nie pierdoły czytać które ty piszesz!Do tego tematu jeszcze nie dojrzałeś i twój BOLEC pewnie tez nie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wruuuuuuuuuuu
alle zaglądnij na tamten topik

Gość wruuuuuuuuuuu
:D nie zaglądaj to jest ten topik

Gość pełna alle
ja naprawdę nie oczekuje,ze ktoś to zrozumie kto nie był w takiej sytuacji.Cieszę się ,ze osoby które mi odp podzieliły się ze mną swoimi doświadczeniami związanymi z podobnymi problemami(jezeli mozna to nazwać problemem) jakie ja mam.Dzięki bardzo

Gość liberał z liberii
aq ja myślę że mo bolec by cię wyleczył raz dwa. Nie stary sflaczały i zużyty jak tamtego.A swoją drogą to naprawde w twoim wypadku niemal pod nekrofilię podchodzi.

Gość cień ducha Marquisa de Sade
mało jesteś liberalny jak na miano jakie sobie przybrałeś pluję na ciebie zaropiałą flegmą z odmętów mojego dusznego ducha ty mentalna kloako :p