Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaja2323

pytnie do ekshibicjonistek

Polecane posty

Gość jajajaja2323

Opowiem troche o sobie: Często przychodzi mi ochota być podglądaną i sama stwarzam takie sytuacje aby jakiś przystojniak mnie zobaczył nagą W sklepie jak widzę ze kręci sie jakiś facet to biore natychmiast jakąś sukienkę i lecę do przymierzalni zostawiając uchyloną kotarę, tak na 3 cm , aby mógł niby przez przypadek mnie zobaczyć. Na takie wypady nie zakładam majtek ani stanika, i smiało sie przebieram, podglądam wtedy czy patrzy i to mnie podnieca. Albo w sklepie z butami siedam na przeciwko lustra i przymierzam rozchylając nogi, a w lustrze widac odbicie mojej cipki. Rózne były sytuacje przy nachylaniu się itp. gdzie wybieram sobie faceta który generalnie zawsze spogląda kątem oka. Kiedyś nawet poszłam do solarium i poprosiłam obsługującego aby mi pokazał co i jak bo skłamałam że jestem pierwszy raz. On mi pokazywał a ja szybko się rozebrałam do naga i zanim wyszedł poprosiłam aby mi włączył. Napewno napiszecie że jestem ździra itp. ale zapewniam was że mam stałego partnera i z rzadnym przypadkowym facetem nie poszłabym do łóżka!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam tylko pytanie czy dziewczyny też mają takie upodobania albo może to już ekshibicjonizm?????

Gość prącie w kakalcu
prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu prącie w kakalcu

Gość habibiś
Ależ skąd. Twoje zachowanie jest najnormalniejsze w świecie. Wszystkie tak robimy. A jak przychodzi listonosz to masturbujemy się wałkiem :classic_cool:

Gość marianekkkkkkkk
A ja wielbiam takie laskie laski i bardzo lubie je podglądać:):):):) Chodzisz bez majteczek mmmmmm cudownie !

Gość prącie w kakalcu
a ja wam mówie, że prącie w kakalcu!!!!!!!!

Gość jajajaja2323
a w ogóle to który żurek lepszy? ten z Winiar czy ten Knorra?

Gość sddssdd
z Winiar, jak domowy z Knorra wszystko smakuje sztucznie i jakieś takie niedorobione (porównaj na kostkach rosołowych)

Gość zbynio 28
Uwielbiam kobiety które lubia pokazywać swoje intymności lub nagość niby niechcacy.Miałem kilka razy takie fajne doznania .

Gość zbynio 28
Pozdrawiam cię jajajaja23 chciałbym zobaczyć twoją cipke. pa

Gość zbynio nie martw sie
kazda po Twoim wpisie marzy o tym, zeby Ci obciagnac! powaga!

Gość akaowjaa..
jesteś ekshibicjonistką. ja wolę knorra

Gość jajajaja2323
Ale ja nie mam cipki... Mam za to nadęte gały i purpurową pałę... :classic_cool:

Gość a ja to ..
a ja to przebieram sie na plazy zakrywajac sie recznikiem sciągam mokry strój kapielowy i nakładam na gołe ciało sukienke lub spódniczke wszyscy widzą jak się nachylam moją szpareczkę a potem chłopcy patrza na mnie gałami aż nie opuszcze plaży hehehehehe:)

Gość chlopcy z plazy
Takiej zapuszczonej szpary to juz dawno nie widzielismy, to i sie gapilismy...

Gość qrrrrtrala
ciepełko sie zrobiło, więc czas wyskoczyc na miasto troche poszaleć, czekam aż bedzie jeszcze cieplej i wtedy spodeneczki na gołą pupcie- czysta przyjemność :)

Eee tam spodeneczki - sukieneczka albo spódniczka - to jest to! :) Albo i bluzeczka (lekko prześwitująca) bez stanika pod spodem? :)

Przyznaję się. Mi się też to zdarza. Sklep, przebieralnia. Raz zrobiłam tak, podpuściłam faceta. Za kotarką, udając że nie widzę jak podgląda pomasowałam sobie cipkę. Odjechałam bosko...

Mi się zdarzało dośc często wchodzić do toalety i przed pisuarem onanizować się. Tylko toaleta musiała być taka, żeby obsługująca pani mogła to widzieć. ustawiałem się tak, że widziała. Miło było.

Gość Babcia klozetowa
Mnie również. :) Zapraszam ponownie. :P

Gość Jeszcze ciekawszy temacik
;-)

Gość Ekstra