Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja na nie

aborcji nie- w kazdym przypadku? czy ktośtak uważa?

Polecane posty

Gość ja na nie

Gość bura szara
wtedy gdy ciaza jest zagrozona lub dziecko jest wynikiem gwałtu... zdecydowanie jestem za !! natomiast nie dla czystej głupoty ludzkiej

Gość hehhdddd
niech kazdy robi to co chce mnie aboircja nie przeszkadza!

Zdecydowanie TAK. Ja nie wtrącam się do cudzego życia. Ciąży bym nie usunęła, bo dla mnie zlepek komórek, zygota również jest dzieckiem. Ale nie dyktuję innym jak mają żyć.

Gość ja na nie
drogie panie wasze opinie już znam po innych postach, pytam te osoby które maja inne zdanie tzn. mówią aborcji nie bez wzgledu na przypadek.

Gość hehhdddd
mialam przeprowadzona aborcje 5 lat temu, do dzisiaj nie zaluje! Coz przykre to doswiadczenie ale nie mialam innego wyjscia. Kazdy ma prawo robic co chce i nie mowcie mi tu o jakims zabijaniu bo to normalny zabieg!

Gość p3
A moje zdanie jest takie.......niech każda kobieta decyduje za siebie.Nikt nie powinien decydować za innych

nie zgadzam się. Ja chyba bym tego nie zrobiła, ale jeżeli nie miałabym wyboru, to pewnie tak. Każdy ma prawo do decydowania o sobie. Jesteśmy dorośli i tak powinniśmy podejmować decyzje- w sposób przemyślany. Jeżeli Twoim zdaniem zakaz aborcji jest ok., to co myślisz o matkach, które zostawiają dzieci w koszach- skazują te małe istoty na śmierć, albo wywalają przez okno, zabijaja jest teraz dużo takich sytuacji. Lepiej gdyby usunęły one ciążę. Nie jestem za aborcją w ciąży, w ciąży większej- moim zdaniem to już zabijanie. Jednak, jeżeli usuniemy w pierwszych tygodniach jest ok nie mam nic przeciwko. Podkreślam, że ja bym tego nie zrobiła.

Gość ja na nie
a czy uważacie ze o tym czy dziecko sie narodzi ma decydować tylko matka

Gość ja na nie
no pewnie ze takie matki robia zle, ale czesto te dzieci przezywają ktoś je znajdziei uratuje, a po aborcji raczej nie

Gość ja na nie
widzę ze tu koleżanek nie znjdę znikam na zawsze z tego forum

ja osobiscie jestem przeciwniczką aborcji także tej farmakologicznej .. faktycznie w przypadkach zagrożenia życia ,zdrowia etc .....gdy zabieg jest wskazany - aborcja powinna mieć miejsce ... tylko tu tworzy się problem : kiedy sytuacja faktycznie jest wskazaniem a kiedy jest \"naciagana\"pod wskazanie ? trudny temat .....

Gość fajna ta Twoja córka
i fajny te Twój blog, też bym chciała zrobić coś takiego dziecku ale nie wiem jak zacząć? Pewnie dużo z tym rtoboty?

Acha. Absolutnie Ci tego nie zycze,ale... Jeżeli zgwałciłby Cię jakis obleśny,brudny,zawszony z HIVem facet,który jest opóźniony w rozwoju i ma problemy emocjonalne... Czy chciałabys urodzić jego dziecko???