Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolkaaa

Co myślicie o takim zestawie pościeli?

Polecane posty

Gość ja jajajajaj
śliczne ale drogie

Gość powiedzcie mi
takie łóżeczka są bez szczebelków z 1 strony czy są jakoś wyjmowane, drogie as takie łóżeczka

Pościel z jakiego materiału jest najlepsza? Ja śpię pod pościelą z kory, ale dla dziecka na pewno byłaby zbyt szorstka.:P

Gość Ferretti
A ja kupiłam samą poszewke na kołderke i podzuszke feretti zółta za 54 zł w sklepie.Do tego dokupiłam ochraniacz na szczebelki za jakies 60zł,Wypełnienie miałam z kocyka o odpowiednim wymiarze.I ja dopiero zapłaciłam mniej

Gość Jest super
Pościel a szczególnie wkady są super. Ja mam taką ,pierze się rewelacyjnie, nie bleknie, a wklady są dobre bo dziecko się nie przegrzewa ani nie jest mu zimno. Ja goraco polecam. Co do tego konkretnego koloru to nie wiem czy tak samo wygląda ale ja mam komplet wrzosowy i taki z dżungla i są takie same jak na zdjęciach:)

Do tego kompletu będziesz musiała dokupić dodatkowy komplet pościeli i prześcieradło na zmianę, baldachim (nie musisz kupować, ale ja kupiłam i podoba mi się), karuzelę nad łóżeczko i za samo wyposażenie łóżeczka wydasz ponad 350 zł. Ale obiektywnie przyznaję, że ten komplet jest prześliczny.

chyba bym musiała byc nieźle nacpana i nieswiadoma swoich czynów zeby kupic posciel za 250zł.....bez przesady

Gość sssooska
dac za 3 kawałki szmaty 300zł ja poerddolelele bez komenarza

Gość justaaaaaaaaaa
no a moja kolezanka dala za poscielponad 400 zl normalnie szok, posciel jakas dwustronna , jedna strone na zime cieplejsza a druga na lato, wsumie jak jej rodzinka polowe rzeczy kupila no to mogla sobie pozwolic na taką posciel:P

Gość justaaaaaaaaaa
aha i ta posciel byla bez wypelnienia

Gość powariowali.....
Z czego jest ta pościel, że oni tyle za nią kasują? Dziecko szybko z łóżeczka wyrośnie i taka pościel będzie za mała do normalnego łóżka, a wydanej kasy nie odzyskasz. Wzorek jest śliczny, ale pościele za 30 zł też mają takie wzorki.

Wiesz co, wydaje mi się, że chyba nie liczą się w tym przypadku najbardziej te kolorowe i oryginalne wzorki, ale jakość tej pościeli. Ceny pościeli są różne, ale porównaj nawet taka dla dorosłych - za satynową zapłacisz więcej, bo jakość jej jest naprawdę dobra. Podobnie jest z tą - wykonana jest z bardzo dobrego materiału, miękkiego, ale i wytrzymałego i dlatego trzeba za nią nieco więcej zapłacić. Myślę jednak, że można znaleźć miejsca, gdzie da się ja taniej kupić.

Gość o ja
pierdziu jaka odległość czasowa :o

No i co z tego, że taka odległość czasowa, ale temat nadal aktualny. Zdaje się, że taka pościel jest często kupowana i skoro jest taka dobra, to może opłaca się odświeżyć temat, żeby o nią zapytać. Wydaje mi się, że to nic złego. Skoro ktoś się odezwał, to znaczy że szukał czegoś takiego, co oznacza, że temat jest na czasie.