Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floka

Co sądzicie o osobie, która ma 6 dzieci?

Polecane posty

Powiem tak: ktoś musi to robić, żeby inni mieli święty spokój i mogli się realizować, na innych płaszczyznach życia.

Gość gdaczka
Kiedy bylam w ciąży z 2 dzieckiem, tesciowa powiedziala " w dzisiejszych czasach tylko glupki mają 2 dzieci" nic dodac , nic ująć. Nie lubię jej, tak za wszystko, bo bardzo chce rzadzić

Gość gdaczka
DO Ronja... Masz sliczne dzieci, zrobily na mnia wrazenie, zyczę Ci córeczki, na pewno na nią czekasz...

ja mam czworo rodzenstwa. Kiedys to było normalne, ze sie tyle dzieci rodziło. I nikt nikogo nie potepiał. Teraz ludzie sie na tyle dzieci nie decyduja bo nie ma tyle kasy. Ale jesli kogos na to stac i chce miec tyle dzieci to dlaczego nie?

Moj maz ma 5 rodzenstwa :) 4 byla planowana + 2 wpadki. Normalna rodzina, zadna patologia, ale w dziecinstwie nie mieli kokosow i matce ciezko bylo nieraz z cala gromadka, bo ojciec musial pracowac calymi dniami. Fajnie miec rodzenstwo.

Gość na pewno dzieciaki
nie będą myslały tylko o kasie będą miały inne wartości inne spojżenie na świat...

Moj mąż też ma 4 rodzeństwa i jest do nich głęboko przywiązany. Fajnie mieć rodzeństwo, przez 15 lat byłam jedynaczką i teraz bardzo doceniam, że mam brata :) Ja mogłabym mieć dużo dzieci, mój mąż też, tyko jakbym miała na to środki :( , gdybym miała dużo kasy, to 6 by mnie nie przerażała :D

Gość AsiaNiebieska
Nas było troje i uważam, że tylko. Sama mam dwoje dzieci, a chciałabym więcej. Podziwiam rodziny i znam takie, które mają po pięcioro dzieci, ponieważ tak zdecydowali. I bardzo te rodziny lubię a ich dzieci są wspaniałe! :D Opiekowałam się kiedyś taką czwóreczką, mieli wtedy: 2i1/2, 4 ,5 i 7 lat. Młodsze to dziewczynki, starsi chłopcy. Teraz mają po naście lat i małego braciszka.

podziwiam, 6 dzieci to duzy owowiazek, ale tez jaka radosc napewno :) nie wiem co jest dziwnego w tym ze paulka napisala ze 6x bol :( ja mam 2 rodzenstwa, a mialabym 3 moja chrzesta swiadomie zdecydowala sie na 5 dziecko-miala juz 4 corki-w tym najstrasza w moim wieku :) rodzilysmy w tym samym miesiacu, 8 dni roznicy :) mysle ze jak kogos stac to niech ma i nawet 7 :)

znam kobiete ktora ma 6 dzieci, sa czszesliwa rodzina.wszyscy potrafia byc dla sibie dobrzy i wcale nie rywalizuja ze soba, wrecz przeciwnie jeden za drugim wskoczył by w ogien.nie sa bogaci ale bieda do garnaka tez im nie zaglada, ale to wszystko dzieki temu ze rodzice sa zaradni i potrafia zapracowac na swoja rodzine. duzo osob ma zdanie ze jesli ktos ma wiecej niz 3 dzieci to pewnie zacofani albo alkoholicy!!! w tej rodzinie ktora znam nigdy nie było alkoholu naduzywanego. pozdrawiam rodziny wielodzietne.

Gość ROnja super masz synkow
na pierwszy rzut oka myslalam, ze wszystkie w tym samym wieku :-) Czy dobrze mi sie wydaje, ze 6latek w srodku, po lewej 10, a po prawej 14? Pozdr!