Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan kowalski

Moja szwagierka jest prostytutką

Polecane posty

Gość jan kowalski

Jestem zaszokowany. Wczoraj przypadkowo odwiedziłem jedna z agencji towarzyskich i jakie było moje zaskoczenie kiedy dziewczyny wyszły, ustawiły się w szeregu i wtedy zobaczyłem moja szwagierkę. Bardzo się zmieszała ja zresztą tez ale nie zamieniliśmy ani słowa. Tylko, że teraz nie wiem co robić. Z jednej strony chciałbym uświadomić brata, że ma żonę dziwkę ale z drugiej strony jak mu powiem to ona zakapuje o wszystkim mojej żonie a ja przecież jestem niewinny! To była moja pierwsza w życiu wizyta w agencji i nawet do niczego nie doszło bo jak zobaczyłem swoja szwagierkę w takim miejscu to od razu spadła mi ochota na seks i od razu stamtąd uciekłem. Cholera naprawdę nie wiem co robić no i jest to dla mnie totalny szok. Szwagierka wydawała się taka cicha, spokojna wręcz nieśmiałą dziewczyną. Jestem naprawdę załamany i bardzo szkoda mi brata. Myślałem do tej pory, że ona pracuje w biurze. Zresztą nie wiem czy ona w tej agencji pracuje na stałe czy to tylko dodatkowe zajęcie. Nie wiem nie rozmawiałem z nią od tej pory a chyba powinienem. Powinienem jej chyba najpierw wysłuchać choć dla mnie ona już jest skreślona jako żona i matka. Poradźcie co robić?

Gość jan kowalski
Brat o niczym nie wie. Zresztą on pracuje za granicą i rzadko jest w domu a ja naprawde jestem niewinny, do niczego nie doszło a ja byłem pierwszy raz w takim miejscu i trafiłem tam przez zupełny przypadek.

\"Wczoraj przypadkowo odwiedziłem jedna z agencji towarzyskich\" \"ja przecież jestem niewinny\" Nie przejmuj sie, lud i tak wydal juz wyrok :P

Gość aaale to już było
na kafe milion razy. wymyśl coś nowego

taaaaaaaaaa, ona myslala, ze to casting na najlepsza zone :P

Gość bywalec1
Nieprawdziwe i w dodatku kiepsko wymyślone. Przede wszystkim żona brata to nie szwagierka a BRATOWA!

Gość jan kowalski
Dziękuje wszystkim "życzliwym" za "dobre" rady.

Gość gorzej bedzie
jak twoja bratowa (w/g ciebie szwagierka) sama powie twojej zonie ze byles w burdelu bo np.widziała jak wchodziłes..ciekawe komu zonka uwierzy?

Gość bratowa jana kowalskiego
o Ty chuju ...powiem żonce powiem

eee tam zaraz gorzej, powie, ze przespal sie z bratowa i wszystko zostanie w rodzinie, brat pewnie tez sie ucieszy :P

Gość juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i jak zona juz wie? :P