Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsa

ponad 70!! o matko!!

Polecane posty

Gość samsa

mam juz dosc!!!! siebie, swojego widoku w lustrze, tego, ze nie potrafie sie opanowac z jedzeniem. mam dosc tego, ze nie mam silnej woli i nie doprowadzam swoich postanowien do konca. mam dosc tego, ze nie mieszcze sie w te wszystkie bluzki, sukienkli, spodniczki, w ktorych jeszcze jesienia chodzilam. co tu duzo mowic - spaslam sie okropnie. jestem o to na siebie cholernie zla!! i co...samo pisanie nic nie da. trzeba sie porzadnie za siebie zabrac. jutro rano stane na wage. bedzie juz pewnie z 75!! nie wiem jeszcze jak, ale teraz chcialabym, aby sie udalo, aby malymi krokami osiagnac wreszcie wymarzony cel. byloby milo, gdyby ktos sie do mnie dolaczyl. jedna osoba, majaca podobna wage do mojej. razem byloby razniej. dodam jeszcze, ze mam 30 lat,mieszkam w czestochowie. moze wlasnie z tego miasta lub okolic ktos do mnie dolaczy. zmykam do pracy. zajrze tu poznym wieczorem. mam nadzieje, ze bede miala towarzyszke :)

Gość aneczkaaa123
hej samsa jestes???ja jestem z czestochowy:)i tez chce schudnac:)odezwij sie

wiem, mialam zajrzec wczoraj, ale wrocilam taka zmeczona, ze ledwo weszlam pod prysznic i zwyczajnie odpadlam. witam was dziewczyny. milo, ze sie odezwalyscie. napiszcie jak sobie radzicie, jaka diete stosujecie. no coz, ja sciemniac nie bede. wlasnie pozarlam mega sniadanie. wstyd mi okropnie. jestem beznadziejna. zabieram sie teraz za porzadki i inne czynnosci domowe. byle nie myslec o jedzeniu. napiszcie cos o sobie. milego dnia

Gość rudolfik
czesc. Ja tez nie moge uwiezyc ze na wadze mi ciagle przybywa. Co stane to wiecej. Moze razem nam sie uda? warto sprobowac

no to rzeczywiscie nie jest smieszne. ani troche!! dziewczyny, nie ma co!! bierzemy sie za siebie. bedziemy pisaly tu codziennie jak sobie radzimy i wogole jak nam idzie. tylko szczerze. bo w koncu oszukamy tylko siebie, a o to nam przeciez nie chodzi. podrzuccie jakis pomysl na dietke, ktora wy macie zamiar zastosowac i zrobmy z soba w koncu cos, bo bedzie jeszcze gorzej

Gość Tłiniłini
witam serdecznie;-) ja też pragnę się odchudzac a raczej już zrobilam pierwszy krok w tym kierunku w tamtym tygodniu..tyle,że w eekend tak nagrzeszylam ,że aż teraz mam wyrzuty sumienia...też mam slabą jak cholera wolę..beznadzieja:( ale wiem,że dam radę...nie waże jeszcze!!! 70 kg .jednakże z 5 mi do tego brakuje więc to całkiem nie mało...muszę się też opanować..ja mam ogromny problem wieczorem ..tak k 20 mnie zaczyna ssać i zaczynam żręc kromeczki...nienawidzę się za to:(( w dzien nie musze tyle jeśc..ale na wieczor to zawsze muszę uleć..cholera jasna...mam dośc doslownie tego wszystkiego:(...zaczelam więc pić dużo wody...herbatki ziolowe ,raz dziennie czarną,gorzką kawę...oczywiście herbat też nie slodzę już ho ho..wodę piję niegazowaną najczęscioej z cytrynką..jakieś specyfiki sobie też w necie zakupilam..zjadam raz dziennie,czasem dwa...sportu nie lubię i to też jest wielki munus...ech,ale musze się wziać i za to ostro....w te wakację musze być szczuplejsza..nie chcę wygladać jak patyk..ale chcialabym z 6kg zjechać..z tego już będę dumna..:)wciaż myslę o wakacjach..o stroju..o krotkich kieckach i bluzeczkach obcislych...teraz nie moglabym wyjśc tak bo mam wielkiiiiiiiiiii brzuch...zmora moja najwieksza:(wszystko mi w brzuch idzie..masakra:( nic,zjadlam sobie śniadanie,kromeczki...i kawę wypilam...i teraz zaraz ide po kubek wody..albo zielonej herbatki..przylączę się do Was...będzie lepiej jak będzie nas więcej troszkę..tyle,że ja nie z Częstochowy:)...ale się rozpisalam..soryyy:))

no i co, ze nie z czwy!! wazne, ze jestes. jak bedziemy sie trzymaly razem, to damy rade. ja wlasnie wrocilam z ploteczek. byla kawka, ciasteczka i guzik z diety. moze nabede jakies tablety na pohamowanie zachcianek na slodycze. nie chce stosowac zadnych tablet odchudzajacych. kiedys bralam meridie, ale w moim przypadku bylo to wyrzucenie kasy. nie dzialala na mnie. doszlam do wniosku, ze jak sama nie wezme sie za siebie, to zadne piguly mi nie pomoga. moze jedynie w uszczupleniu portfela, ale tym akurat zainteresowana nie jestem. piszcie. moze jeszcze dzis dam rade tu zajrzec,a jesli nie, to jutro.

Gość aneczkaaa123
hej samsa to ja ania z czestochowy moze jakos sie spotkamy bedzie nam latwiej razem zaczac co ty na to??

super!! mozemy sie spotkac :) dogadamy szczegoly. mnie najbardziej pasowalby przyszly tydzien. ten mam juz dosc oblozony. dziewczyny, pochwalcie sie ile wazycie i ile chcialybyscie zrzucic. mam wrazenie, ze tylko ja tu jestem taka duza :) dzis juz zmykam. za chwilke przyjedzie moj facet i dzis juz tylko do niego naleze :) zajze jutro.

Gość Tłiniłini
Dzieki za mile przyjęcie. mnie do Was:) czasam będe wpadać..:)..więc ja waże 65kg.i mam tyle samo wzrostu no może z 167cm,dawno się nie mierzylam..ale pewnie tyle będzie:)..pragnę z 10 kg zjechać fajnie by bylo wazyć z 55 ale jakbym wazyla z 59 to też będę szczęscliwa..myslę dziewczynki nad dietką kapuścianką..wrocilam tutaj walsnie by ją szczegolowo poczytać..napiszcie ile wy wazycie..i ile chcialybyscie stracić...ja też zmykam..do zaśbuziaki

Gość aneczkaaa123
hej samsa napisz do mnie na meila ok???wole popisac prywatnie:)dzieki

Gość aneczkaaa123
jak zwykle topik umarl rany i po co byl zakladany???