Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majestic 1234

Jak mam zaproponowac dziewczynie seks oralny??

Polecane posty

Gość majestic 1234

Witam . Bardzo prosil bym was wszystkich abysce doradzili mi jak mam zaproponowac dziewczynie seks oralny.. prose pomozcie to wazne..

Gość krzychxxx
Zrób jej minetke a potem delikatnie zasugeruj żeby sie odwdzięczyła

Gość coco szanel
urzadzccie sobie wieczor intymny,rozbierzcie sie oboje i zacznijcie sie dotykac,poloz jej reke na penisie niech go podotyka a gdy juz bedziesz gotow powiedz ze cchialbys zeby go wziela do buzi ale nic na sile,jak odmowi to ja upij po pijaku wszytskie robia::D:D

Gość no wiesz koko
tego sie po tobie nie spodziewałem :)

Gość coco szanel
hehehe

Gość najpierw musisz
Wystosowac pismo do Urzędu Robienia Loda i Minety, oczywiście kopię do informacji prześlij panience, żeby się zbytnio nie zestresowałą później. Następnie musisz wpłacić 1000zł na ogłoszenie w Monitorze Obciągar i Wylizywanych. Tutaj dobra wiadomość, tzn. jak nie dostaniesz zezwolenia to zwrócą Ci kasę. Potem czekasz 2 tygodnie na decyzję specjalnej Komisji, która weźmie pod uwagę Twoje wyniki w nauce, opinię dzielnicowego, oraz "przebieg" panienki. Jak już Ci się poszczęści to odbierasz zezwolenie przesłane pocztą. Ciekawostką jest to, że są wysyłane w specjalnych różowych kopertach i listonosz świetnie dzięki temu wie co doręcza. To tak w ramach chronienia prywatności obywateli ;) Z zezwoleniem udajesz się do panienki, która i tak ma prawo odmówić. No coż... nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Gość dobra radaa
daj jej stówkę to zrobi

Gość smerfne_ciacho
Obiecaj jej futro :classic_cool:

Gość majestic 1234
W sumie minetki juz probowalem. Dla mojej kobiety to tak jakby dzialalo w jedna strone.. Gdy zaczyna sie temat robienia loda to od razu szybko ucieka od niego.. :(

Gość eeech
Tego się nie proponuje, to się robi:D