Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szkrabik

Zrzuta kg a kondycja skóry

Polecane posty

Postanowilam zrzucić parę kg-właściwie sporo, bo ok. 10. W związku z moim heroicznym planem mam do was pytanko-jak dbacie o to, by podczas odchudzania skóra (szczególnie na brzuchu) nie zwiotczała? Szczerze mówiąc, moja już teraz nie wygląda najlepiej, wałeczki tłuszczu nie wyglądają zbyt zachęcająco, a na dodatk obawiam się, że po utracie kg zostanie mi luźna skóra na brzuchu. To pytanie kieruję przede wszystkim do kobietek, które sporo schudły. Jak pielęgnowałyście ciało?

Gość ja schudłam 12
moja skóra jest jędrna, przez cały okres odchudzania przede wszystkim ćwiczyłam codziennie przynajmniej godzina, czasami 2, masowałamm ciało szorstką gąbką, wsmarowywałam krem ujędrniający garniera, robiłam peeling kawowy

No to gratuluję, ja obawiam się,że moja skóra jest już zwiotczała, w ogóle o nią nie dbałam,niestety,nie mam czasu, by ćwiczyć codziennie po godzinę, a jakie kremiki polecacie i na czym polega ten peeling kawowy?

Gość bleble fu
Ja gruba wlasciwie nie bylam ale po zrzuceniu 5kg skora na brzuchu zrobila mi sie obwisla.Kiedy sie schylalam brzuch wygladal paskudnie.Teraz znowu mam 5kg wiecej,chcialabym sie ich pozbyc ale stopuje mnie wlasnie wizja brzucha.