Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka___

język. Wejdźcie koniecznie!!!!

Polecane posty

Gość Jolka___

Hej, jestem nieszczęśliwą posiadaczką języka mosznowego, sama nazwa jest dobijająca :( Język taki wygląda jakby był pocięty, ma pełno bruzd i w ogole jest tragiczny. http://www.superdentysta.com.pl/abcstomatologii/slownik.htm Możecie wejść na stronkę i klikajac na "język mosznowy" zobaczycie zdjecie. Przygotujcie sobie lepiej woreczek :P zamieszczam jeszcze jeden link, zdjecie tragiczne i powiem ze w rzeczywistosci język ten az taki obrzydliwy jak tutaj nie jest http://www.onephoto.net/info.php3?id=300911 Otóż moje pytanie dotyczy tego, ze ja mam z tego powodu straszne kompleksy, z resztą nie ma co sie dziwić, i mam blokadę przed całowaniem się. Mialam kilku chłopaków i zaden sie nie skarżył, ale nawet jak wyczuł to co miałby powiedziec? Teraz mam od ponad roku stałego faceta i w ogole sie z nim nie całuje :(((((( Włączyła sie taka blokada :( Bym sie przyznała ale to jest zbyt obrzydliwe. Jak sadzicie idzie wyczuć przy pocałunku ze ten jezyk jest taki??

Gość rzygnę zaraz......

Gość osz kur.....

Gość Jolka___
mówiłam przygotujcie woreczki

Gość ciesz się że w ogóle ktoś
chciał się całować. Po kiego ch.... dałaś to zdjęcie???

Gość Jolka___
Nie ma to jak kilka słów wsparcia... :( tak mam i nic nie poradze...nic sie nie da zrobic...mam zrezgnowac z pocałunków? zrezygnowałam, ale mojemu chłopakowi jest strasznie smutno, on nic nie mówił nigdy i uwielbia sie ze mna całować, nie jeden z reszta mówił ze jestem w tym dobra. Zdjęcie jest przesadzone!!!! Widzicie chyba ze to jakas galeriia jest!

Gość ale jezyk kazdy sam w sobie
jest dosc obrzydliwy. W sumie kwestia umowna, mnie jezyk kogos obcego i tak brzydzi, chocby byl klasyczny, nie przemu jsie, w koncu nie chodzisz z jezykiem wywalonym na wierzch .nie wiem czy faceci wycuwaja, a przeciez sie nie wpatruja, Jak dobrze pomysle,to nawet nie wiem (po latach) jaki jezyk ma moj maz na wygląd) A juz Boze bron nie opowiadaj o tym!

Jeśli jesteś z kimś od roku to na pewno on kocha CIę za wszystko nie za jezyk, więc spokojnie możesz mu powiedzieć o swoim problemie... Więcej zaufania

Gość ajajaj
Ludzie, naprawdę nie macie poważniejszych problemów??? Jedne sobie oglągają wargi sromowe i wynajdują powody do kompleksów, a Ty nakręcasz się na temat języka. Języki mają to do siebie, że każdy jeden wywalony na zewnątrz jest obleśnawy, tyle. Nie ma pięknych języków. A z tego twojego naprawdę nie robiłambym problemów. Tyle.

Gość ozeszkurwajapierdole
zobaczcie lepiej na tych fotach JEZOR WŁOCHATY !!!!!!!!!! :O:O:O o qrwa ale mi sie niedobrze zrobilo :/

Gość ajajaj
Nie, nic nie mów. Język jak język. Problem można robić z wszytskiego. Dopoki go nie wywalisz na zewnątrz i nie uczynisz tematem dnia, wątpię, żeby facet w ogóle zauważył.

Gość jdhdch
Nie przejmj sie tak. Znam osobe ktora taki ma i ztego co widzialam to te ciecia widac tylko gdy sie go mocno napnie. Ta osoba w ogole sie tym nie przejmuje, ty tez powinnas. A jak dla tojego chlopaka nie przeszkadza to w cym problem ? o chya wie ze masz taki jezyk.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje
nie wydaje mi sie zeby to byl pronblem glupia ejstes caluj sie i juz daj se spokoj to nie zaden powod do kompleksow - ja mam jakeis szczeliny i sie nie martiwe doipier sie dzis dowiedzialam, ze to choroba???????????? daj spokoj

Gość czy ty
naprawdę nie masz większych problemów

Gość Jolka___
dzieki za odpowiedzi. postaram sie nie przejmowac, na co dzień w ogole o tym nie mysle, ale jak mnie tak dopadnie deprecha (tak jak dzisiaj) to ten jezyk jest jak taka dobijająca kropka nad i . Chcialam poznac wasze zdanie. Dzieki jeszcze raz.

Gość SIOSRA SIOSTRY
sluchaj sloneczko , moja siostra ma taki sam i ytez sie martwi bo mysli ze moze byc na cos chora ( choc niby jej nic nie dolega ) a Tobie , czy jestes zdrowa ? jesli tak to sie nie martw , nie jestes sam , jesli to nie oznaka choroby to wszystko jest OK :) POZDROWIONKA ! :):):)

Gość Lekoznawca
Wiecie co też mam język cały popekany - nazwa rzeczywiście dyrna mosznowy,,,, ale jest pewien sposób żeby zredukować popękania i by się on zrósł..... Dobra jest maść SACHOL ... można dostać w aptece,,, szukam nadal czegoś by nie pękał mi za bardzo :) zawsze można pozszywać nićmi u otolaryngologa... ;) pozdrawiam :)

Gość dxfgxcn
kochana!! blagm Cie nie prtzejmuj sie! jestem z facetem od 3 lat!! PONAD~! ma okropny jezyk wlasnie tki jak na zdjeciach.... iwiesz co? nie przeszkadza mi to mimo iz zwracam dosc wielka uwage na wyglag zeew.:( (co nie jest pozytywne:() kocham go takim jakim jest! I CALUJEMY SIE NORMLANIE!!!! uwierz mi ...! powiedz co cie trapi normalnie oficjlanie swemu lubemy jesli Cie koch szczera miloscia to to zaakceptuje i wysmieje bo to n prawde nie problem! ciesz sie ze masz sprawne rece, nogi itp! wszyscy znajduja w sobie wady ale prosze cie olej to i idz od przodu!!!! POWODZENIA ZYCZE! ;************************ buzi! pozdrawiam

Gość posiadaczka seksi jezyka
A ja jestem ze swojego dumna!!! Wyglada jakby go ktos pocoiał nozem... jak byłam mała mówiłam ze szklanki gryzłam (szacunek na osiedlu) jak większa... ze agresywnie sie całuje... Słowem - wszytscy wow... do dzis mój były mówi ze jezyk miałam tak seksi ze az go ciarki przechodza!!! wiec zamiast narzekac- ciesz sie - jestes wyjatkowa!!!! nie zadna... Wyjatkowa i ciesz sie stego, za zadne skarby nie zamieniłabym mojego jezyka na zaden inny .

Gość Ewenement1
POCIĘTY JĘZYK najpiękniejsza rzecz jaka może spotkać 2 osobę to się zdarza raz może na nie pamiętam ile razy ale mam siostrę z pociętym językiem i nie zamienił bym ją na inną osobę STRASZNIE JĄ KOCHAM oczywiście jako brat osoba spokojna i nie będę pisał więcej bo jak bym napisał a pracuję z KOBIETAMI ale to mężczyźni by tutaj dawali opinie że to siostra i wogóle nie martw się o nic