Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja bym chciał

Chcielibyście w tej chwili umrzeć?

Polecane posty

Gość bo ja bym chciał

Nie wiem w ogóle po jaką ch. żyję. Na tym świecie nie ma w ogóle szans, żeby być szczęśliwym. Prawdziwe szczęście osiągnę dopiero w chwili śmierci.

Gość katiiiiiii
o kurwa, w tej chwili czuje to samo

Gość majaca tu czarny nick
sluchaj, przestań! Żyj! Żyj i walcz o swoje! Ja pracuję u kogos, nie podpisali ze mna umowy od paru tygodni, wiec szukam nowej pracy bo nie wiem jak będzie, ale powiem Ci - NIE DAJ SIĘ ZDEPTAĆ, TYLKO ŻYJ!!!

Gość katiiiiiii
a najgorsze ze wiem ze jakakolwiek przyjemnosc minie i nie jest trwala i na co tu czekac?

mi sie ostatnio nie udaje sporo rzeczy... ale umrzec bym niechciala chcialabym zapasc w sen, i przeczekac ten gorszy okres :/

Gość bo ja bym chciał
Nie mam już siły walczyć. Chciałbym, żeby mnie np. trzepnął jakiś piorun (chociaż mało to prawdopodobne). Nie musiałbym się wtedy martwić o kombinowanie w jaki sposób by się zabić.

Gość jesli sie po smierci okaze
ze moherowe berety w nagrode za zarliwe modly rzadza w zaswiatach to pieprze :O nie chce umierac w ogole :O

Gość bo ja bym chciał
No to powiedz w takim razie szurnięta, co jest takiego pięknego w/g ciebie w życiu?

Gość katiiiiiii
kurwa ludzie wam sie wydaje ze zycie to cos cudownego, nie ma wiekszej bzdury!!!

Gość Jeden dziś na forum
ma gorzej- jego kobieta go nie dotyka. Sam widzisz, że każdy ma jakieś bolączki.

Gość katiiiiiii
myslicie ze jest nieszczesliwie zakochany!!!! glupki

Gość bo ja bym chciał
Nie jestem zakochany i nigdy nie będę, bo miłość to tylko taka bajeczka dla małych dzieci.

Gość KOCHAM GRAFICIARZY
Kocham zycie;) i biore "pelnymi garsciami":D

Gość wiesz kto to jest
Janusz Świtoń? Zamień się, zrozumiesz.

nie katii, niechodzi od razu o prostackie wytlumaczenie, ze jest niesczzesliwie zakochany.. ja mialam na mysli, ze napewno jakby znalazla sie osoba ktor,a by sie zainteresowal niemialby dzis takich mysli. ne mowie ze znalezienie kogos ot tak to banalnie prosta sprawa. tak smao nachodzi mi drugie pytanie; czy autor ma wielu znajomcyh, jakis kumpli. przyjaciele tez moga pobudzic do dzialania, do zycia, do obudzenia sie z istniejacej beznadziejnosci...

oj kochany, niezgodze sie ze to \"bajeczka dla malych dzieci\" widziez eniedopuszczasz do siebie nawet mysli o kims, kto bylby obok ciebie i ciebie wspieral w ciezkich chwilach no nic, ja ci zycze wszystkiego dobrego tobie katii rowniez pzdr

Gość bo ja bym chciał
Wiem kto to jest Janusz Świtoń. Widziałem o nim reportaż w Interwencji. Jak na niego patrzyłem, to strasznie mu współczułem. Jestem całkowicie za wprowadzeniem eutanazji. Powiem nawet więcej: chciałbym żeby można było wykonać eutanazję nawet na pozornie zdrowej osobie, która po prostu straciła chęć do życia (takiej jak ja).

Gość majaca tu czarny nick
nie pękaj i nie daj się rozdeptać. Mnie spotkało wiele zlego od ludzi przez ostatnie lata, ale nie można się poddać. Powiem Wam, że wolałabym żeby ten topik był prowokacją, bo wiem co czuje Autor :( Stary trzymaj się!!

Gość bo ja bym chciał
Tu nawet nie chodzi o innych ludzi (chociaż po części może też). Chodzi przede wszystkim o to, że nie widzę w swoim życiu sensu.