Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*tygryska

SOUTH BEACH 21.03

Polecane posty

zapraszam wszystkie chetne. ja juz jutro zaczynam.. zapoznalam sie z ta dieta i sprobuje;) dzis juz nie jem.. zaparlam sie nogami i rekami... jak widze jak tu dziewczyny zrzucaja kg-my zalozylam nowy topic, bo nieumiem sie wbic na topic, gdzie wszyscy sie juz znaja:( >>>>>>>>>>>>>>>>zapraszam

wiesz co chętnie :) sie przyłącze bo również unikam weglowodanów ... spr ich zawartość w produktach ... głównie opieram sie na diecie plaż południowych .. wiec moge Ci towarzyszyć ....

na sniadanie zjadłam 1 gotowane jajko + mały kawałek rybki ... na obiad ... kawałek gotowanego kurczaka + sałata na kolacje naszła mnie ochota na sok pomidorowy wypiłam 2/3 zawartosci małej butelki ... 1/2 pomidora ... rzodkiewka, ogórek , 1/3 kostki białego chudego twarogu + mój ulubiony jogurt naturalny to dzisiaj zjadłam ..;) mysle , ze liczba weglowodanów nie przekroczyła 10-15gram

ja mam straszne sklonnosci do tycia.. chce tym razem raz i na zawsze skonczyc z tym. skad jestes??........*******....... mam nadzieje ze nie pomylilam sie w nicku:P jakby mnie dzis nie bylo to bede jutro na bank

a teraz ide ćwiczyć ;) kompu i musze sie uczyć ... :) .. ja przez miesiac [koniec października - listopad ] nie jadłam weglowodanów schudłam 4kg :) to sporo a na boze narodzenie naprawde opychałam sie słodyczami :P i obyło sie bez jojo :classic_cool:

jestem z not-to-late na topiku, jasne, że możecie się dołączyć. My już tam jesteśmy od około dwóch miesięcy :)

Gość zielona ważka
dziewczyny od jutra jestem z Wami!!!! błagam przyjmijcie mnie do siebie, bo sama nie wytrzymam :(

zielona wazko: zapraszamy.. a jakie masz wymiary?? heh nigdy wczesniej o to koebiet nie pytalam:P

Gość zielona ważka
tygrysko nawet nie wiem jakie mam wymiary, ale stanowczo za duze. Mam 178 cm i ważę 76 kg, chciałabym ważyć poniżej 70. Wtedy będę już zadowolona. Ale te 6 kg wydaje mi się prawie niemożliwe ze względu na moje uwielbienie dla słodyczy :(

Gość misiupysiu
dziewczyny hejka przylączam sie do was. Dietę SB znam bardzo dobrze bo bylam już na niej w zeszłym roku. Przez 2 mce jadlam tylko produkty dozwolone w 1 fazie i zrzucilam 5 kg, potem niestety przyszły święta , sylwester, zoładek sie rozciągnal i znow wróciłam do obżerania sie wszystkim co popadnie. Aktualnie od 3 tygodni chodzę na silownię i znów stosuję ( a raczej próbuję stosować) tę dietę. Od kilku dni coś sie łamię. Do południa jest pięknie, za to jak przychodzi wieczór...masakra. Nie wiem , chyba mi sie przejadły te warzywa, jaja i inne takie. Za pierwszym razem zajadałam się omletami z warzywami, teraz nie mogę na to patrzeć, jem najchętniej biały twaróg z cebulką- ale ile mozna?? Moja waga 67 przy wzroście 167:( - widać tylko brzuch i biust:( Nogi i biodra w miarę szczupłe.

Gość milenka.
ja dzisiaj tez zaczelam ta diete zaraz ide zrobic sobie jajecznice

wszystko idzie zgodnie z planem :) oj mam ochote na czekolade :O ... ale dochodze do wniosku , że ta chwilowa przyjemnosć nie ma najmniejszego sensu :P ...

hihi to super! ja zjadlam dzis 2 male jogurty (lacznie 400 kcal) talerz szparagowki, jajko, galaretke, iiiii tyle:) teraz bedzie salatka z brokulow lekko jogurciku naturalnego i jajka. :D

Gość mam pytanie do pysi
misiupysiu, a jak skończyłaś dietę, to znowu przytyłaś te 5 kg? a może było jojo i przytyłaś więcej? zależy mi na informacji bo sama jestem na SB i boję się jojo - z góry dzięki :)