Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tetley

dieta owocowo-warzywna ...zapraszam

Polecane posty

Gość ani_tkka85
no i ciagla sama hehe ale co tam :-)) dzis zjadłam salaty troche, nektarynke i kg truskawek hm pychota hehe waga 68,5 spada czyli jest fajnie hehe

Gość basita83
Witam wszystkie dziewczyny:) Poczytałam o waszej diecie i też chcę się dołączyć. Zaczynam od jutra, bo muszę nabyć stosowne produkty:p Aktualnie moja waga to 62 kg. Może to dla innych mało, ale ja mam zaledwie 158 cm wzrostu:D Takie małe brzydkie kaczątko:p Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce w waszym szeregu:)

Gość tajin
Zapraszamy do zapoznania sie z oferta tajin - marokanskich naczyn ceramicznych do gotowania na ogniu, plycie elektrycznej, na grilu lub w piekarniku. Zdrowo i egzotycznie ... Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość ani_tkka
witam cie basita83 bedzo mi miło ze chcesz dołaczyć tylko do mnie jak narazie hehe. Ja sie trzymam dobrze, fajnie sie czuje nie narzekam hehe dzis zjadłam: 2 marchewki, nektarynke, 2 pomidory waga 67,5 i wciaz spada hehe

ja obecnie jestem na tej diecie 2 dzień i strasznie jestem głodna, głowa mnie boli i pryszcze mi wyskakują -.- ale to chyba dobrze. no i do kibelka ciągle latam ;/ ale jak to mój doktorek powiedział, będę sikała ale będę chudła ;D a wy jak tam? ile już schudłyście? bo ja mam 164cm i ważę 67 kg / straszne uczucie. musze ważyć przynajmniej 54;/ i mam całe wakacje na zrzucenie tego. ale w ile mogę tyle zrzucić i po jakim czasie mogę dodawać np ryż, sucharki, orzechy itp. do diety?

a dzisiaj jak na razie wcięłam rano trochę białej kapusty ;) xD i pije dużo wody. jem jabłka, truskawki, banany, groszku troszeczkę, kapustę, marchewki, ogórki itd. a i dodam jeszcze, że biorę tabletki topinulin aktiv. kurcze ale mnie ta głowa boli ;/

hej dziewczyny :) również jestem na diecie owocowo-warzywnej od tygodnia.. jak na razie spadek wagi 3 kg więc jestem ukontentowana;) hmmm Perumegasole a ty na jakiej diecie jesteś? na tytułowej czy jakiejś innej? bo jeśli na tej co ja to dopuszczalne z owoców są tylko jabłka grejpfruty i cytryny.. noi w okresie sezonu jaogodowe tzn truskawki np co do orzechów, sucharków itd to wprowadza się je już po zakończeniu diety.. no chyba że jesteś na jakiejś innej to nie będę ci źle doradzać:) pozdrawiam 🖐️

no na tej na tej tytulowej ;d lekarz mi powiedzial ze moge wszystko wcinac znaczy z warzyw i owocow xDD juz dzisiaj 3 dzien i czuje sie lepiej niz wczoraj xD tyle, ze strasznie duzo \'nawyskakiwalo\' mi wypryskow ;/ i latam ciagle do toalety, ale chyba to dobrze. mam nadzieje ze jakos wytrwam i juz mniej chce mi sie jesc ;)

dziewczyny, przylaczam sie! :D dieta warzywno-owocowa brzmi najbardziej przyjemnie i smakowicie sposrod wszystkich diet na jakie trafilam, ale wielka szkoda, ze nie mozna w jej trakcie jesc truskawek :( przeciez teraz jest sezon na nie. ale trudno. piekny wyglad przede wszystkim :) kupilam sobie ostatnio wage, wiec bede mogla na biezaco sprawdzac jak mi poszczenie wychodzi :D zyczcie mi powodzenia :) a to moja waga http://www.electro.pl/produkt-ZELMER_Waga_34Z012_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-44363,161.html prawda, ze sliczna? :D:D az chce sie na nia wchodzic, wiec lepiej zeby pokazywala niskie cyferki :P

Gość Shaonine
Hej dziewczynki :) ja z dietą owocowo-warzywna mam kontakt nie pierwszy raz mi uważam, że jest jedna z najlepszych diet. Po pierwsze warzyw i owoców można jeść naprawdę dużo, co jest niezwykle pomocne na początku - później i tak już się tego po prostu nie chce w takich ilościach :) Tą diete "przywieźli" moi rodzice z ośrodka wypoczynkowego, w którym spędzali wakacje. Jest ona bardzo zdrowa a poza tym szybko osiąga się upragnione efekty. Jednak ja przy stosowaniu przestrzegam pewnych zasad: nie pije kawy i czarnej herbaty, słodkich napojów, nie jem słodkich owoców jak winogrona i banany, nie jem ziemniaków, warzyw strączkowych, natomiast jem baaardzo dużo potraw w skład których wchodzi kapusta (pod każda postacią) wiedziałyście, że ogólnie kapusta dostarcza 1 kalorie natomiast na jej spalenie organizm zużywa aż 2 - taka dygresja , hmmm co jeszcze aha alkohol - jak w większości przypadków dozwolona jest lampka czerwonego wina - ale sporadycznie, pije duzo herbatek ziołowych, owocowych, herbatę zielona biała i czerwona, nie włączam także żadnych produktów sojowych, żadnych orzechów, sucharków, chleba. No i ważąc 62 kg przy 160 cm w ciągu 2 tyg. zrzuciłam wagę do 57 kg, ciągnąc dietę do 8 tyg zrzuciłam wagę do 53 kg - wiadomo po skończeniu diety możną 2 kg przytyc normalna rzecz po włączeniu chleba, nabiału ale 55 to nie 62 prawda?? SŁÓWKO DO PERUMEGASOLE - piłaś słodkie napoje lub palisz papierosy? - jeśli tak to zaprzestań :) bo to co organizm wydali (toksyny0 z powrotem mu dostarczasz) jeśli żadne z powyższych to po prostu nie poddawaj się w pewnym momencie ruszy ja tez tak miałam na początku, a potem jak po maśle;) POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI

Gość baska1
Witam wszystkich odchudzających sie.Postanowiłam i ja przystąpic do waszego grona.Zaczynam od jutra i prosze o dobre rady.próbowałam róznych diet ale tej jeszcze nie więc może efekt będzie fajny POZDRAWIAM

Gość nowaja1985
hej ja od dzis się przyłaczam do was. już kiedyś stosowałam tą dietę ale z własnej głupoty zrzrygnowałam z neje i badzo tego żałuje :( no ale nic zaczyman od dziś :) mam 165 cm i ważę 69kg miom marzeniem jest waga 55 no i pragnę do niej dobrnąć ale 60 też mnie zadowolina początek :)

Gość nowaja1985
no i poległam, ale to nic zaczyman od jutra. chce schudnąć jak najszybciej po prostu muszę to zrobić i koniec. mam takie jedne spodnie czarne w ktore sie miescilam jeszcze pol roku temu a teraz...czarna rozpacz :( no i wazyc sie nie bede bo jak zobacze ze trace na wadze to sie automatycznie blokuje i zaczynam jesc dlatego tez bede pisac co zjadlam a dopiero jak wejde w te spodnie sie zwarze... A zaczynam od 70 kg a chce 55 miec

Gość igania
witam serdecznie:) od kilku lat walczyłam z zaburzeniami odżywiania, bardzo chudłam, albo gwałtownie tyłam, determinowało to moje życie ostatecznie wyszło na to że jedynym sposobem na w miare normalne funkcjonowanie jest restrykcyjna dieta- jem tylko warzywa, owoce, orzechy i białko z jaj. stosuje to z dobrym skutkiem ponad 2 lata- waga utrzymuje sie stała, ja nie musze liczyć każdego kesa w obawie że przytyje. najgorszym moim problemem jest cały czas ogromny apetyt i jedzenie kompulsywne. zauważyłam że po dużej ilości orzechów,fasoli, soji, ziemniaków i suszonych owoców waga szła w góre- a ponieważ nie byłam w stanie ograniczyć ich ilości (kiedy już zaczęłam jeść) wyeliminowałam je praktycznie zupełnie, choć wciąż zdarza mi sie zjeść np. 400g rodzynek na raz. ostatnio schudłam klka kg( stres, brak apetytu), ale teraz znowu moje obżarstwo i ciągłe jedzene czegoś wróciło.' zastanawia mnie czy moge przytyć od dużch ilości jabłek, pomarańczy, czasem winogron, gotowanych warzyw? dodam, że mam mało ruchu i jem tez późno w nocy. chciałabym utrzymać moją nową wage (59kg przy 174cm). zastanawiam sie też czy są jakieś preparaty pozwalające na uzupełnianie ewentualnych niedoborów wapnia.