Świnia w jedwabnej pończosze 0 Napisano Marzec 20, 2007 Podejrzewam od jakiegoś czasu, że choruję na meteopatię. Zanim zacznie się zmieniać pogoda, ja już to odczuwam. Płaczę, jak zbliża się deszcz, jestem niespokojna, jak idzie wichura. Jak sądzicie, czy w jakiś sposób może mi to zaszkodzić. Dziś czuję się potwornie, wieje wiatr, a ja mam straszne kołatania serca, boli mnie w klatce...kręgosłup? Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matylda- . Napisano Styczeń 14, 2009 koszmar, tez to mam- ra z jestem ospala na maxa , raz nie moge do pozna zasnac, trudno mi sie koncentrowac, pamietac. I wiem ze to nie zadna inna choroba bo wystarczy dobra sloneczna pogoda zebym sie znow czula swietnie, pelna energii.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedynym skutecznym lekiem Napisano Styczeń 14, 2009 na meteopatię jest higirniczny tryb życia - a przede wszystkim RUCH na swieżym powietrzu. codzienny półgodzinny spacer powienin pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach