Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artianka

CO TO MOZE BYC?

Polecane posty

od jakiegos czasu mam biala wydzieline zpochwy. czasami jest gestsza czasami, plynna. To pewnie zalezy od dnia cyklu, ale czy mam jakies powody do zmartwien?

Gość upupupup

Gość upupupup
nikt nie wie??

Gość od którego dnia
cyklu to obserwujesz?

to juz trwa cykle. przez pierwsze dwa sluz nasilal sie przed okresem i byl gestszy. wiadomo w dni plodne tez. A teraz to po okresie gesty a teraz taki bardziej rzaadki. czasem czuje jakbym sie zesikala, albo mocno tam spocilanie przyjemne uczucie.

Gość od którego dnia
wg normy w fizjologii kobiety jest tak,ze tuz po miesiączce jest sucho, następnie do połowy cyklu tj. do owulacji śluz staje się coraz bardziej przejrzysty, rozciągliwy jak białko kurze,jest go duzo. Po owulacji zaczyna gęstniec, robi sie biały,kłaczkowaty. Przed samą miesiączką znowu zmienia konsytencję i barwe na przezoczysta i jest rzadszy. Jesli masz wątpilwości najlepiej skonsultowac sie z lekarzem zwłaszcza gdy czujesz pieczenia,świad etc..

Gość bobo bobo
to moze byc zgodne z cyklem, ale jesli towarzyszy temu swedzenie czy pieczenie , to wybierz sie do ginekologa, ale nie wydaje mi sie, zeby bylo to cos powaznego :)

Oprocz tego sluzu nie mam zadnych innych objawow. Boje sie poniewaz mialam ureaplasme, z ktorej sie wyleczylam, ale... wiem ze najlepiej pojsc do gina, ale znowu kasa...

no ale ja tak nigdy nie mialam, przynajmniej tego nie zauwazylam. Moze po tej chorobie stalam sie bardziej przewrazliwiona.

Gość od którego dnia
poczytaj sobie o metodzie owulacji Billingsa -tam jest dośc dokładnie opisany śluz jaki wystepuje w poszczególnych dniach cyklu

Gość od którego dnia
a ile masz lat?

Gość ja miałam w sumie podobnie
tyle ze biorę tabsy anty więc o śłuzie płodnym etc nie ma mowy - takie białawe upławy - kup kapsułki Lactovaginal - przez 5 dni dwa razy dziennie kapsułkę dopochwowo - mi przeszło od razu po kapsułkach drogie są ale skuteczne - ok 28zł za 10 kaps..

czyli ten sluz jest normalny? poczytam sobie o tym. dzieki dziewczyny. mam nadzieje ze to nie sa objawy jakiejs choroby, no bo w sumie wszystko inne jest normalne

Gość upupup