Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachellaa

włoski na odbycie

Polecane posty

Gość rachellaa

hejka-mam takie troszke intymne pytanie odnosnie włosko na odbycie--czy jest jakas dobra metoda zeby sie ich pozbyc- bo drażnią a mojego chlopca?? i zeby moze nie rosly wiecej ??

no to dobra jest depilacja brazylijska u kosmetyczki :)- tylko trzeba sie dowiedziec co do zakresu depilacji :) - to poprostu depilacja plastrami całego bikini i niekiedy własnie czesci \"odbytowej\" ( minusem jest to ze trzeba powtarzac bo w koncu włoski odrastaja, no i to uczucie po- kilka godzin nieprzyjemnosci), mozna tez laserem ale to drogi zabieg i podobno mało skuteczny w tej kwestii. a chłopakowi raczej to nie przeszkadza- on napewno ma tam wieksze owłosienie :) pozdrawiam :)

Gość ale jak tooo
kosmetyczka takie rzeczy robi? mam u niej scoagnac majtki i ona bedzie zagladac mi w odbyt???

o jasna dOOpa :-D:-D:-D kafeteria to chyba jedyne skupisko takich porąbańców :-D

no niestety kosmetyczka- choc jeszcze nie wszystkie zakłady oferuja takie zabiegi :)- a co wolałybyscie zeby to robił jakis podstarzały lekarz :P - ja i tak uwazam ze to raczej niepotrzebne dla wiekszosci- chyba ze dla własnego \"lepszego \" samopoczucia :)

Gość mkijjhjaaa
ja wstydziłabym sie u kosmetyczki pokazywac moj odbyt,,,a fuj

Gość mkijjhjaaa
a jakbym chciala cała cipkę łacznie z wargami wydepilowac, to tez to zrobi kosmetyczka?

Gość multimilioner
skupisko porąbańców - a to dobre, haha :)

Gość umcy
nie, ksiadz :-D hehehehe :-P

No tak tylko trzeba taki salonik znalesc- w mniejszym miescie jest to prawie niemozliwe, w wiekszych i (wiekszych salonach) jest to czasem oferowane- no to poprostu taka \"rozszerzona depilacja bikini\". a wogole to jaki to problem- kosmetyczka to tez \"fachowiec\" na swoj sposob i tak samo jak u ginekologa sciaga sie majtki (tylko ze u niego pozwala sie wkładac rozne dziwne przyzady w owe miejsce... hehe...) a tak wogole to zastanow sie czy naprawde jest Ci to potrzebne :)

Gość adwokat
jaki ksiądz?