Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapet show

chce wyjechac za granice i zarobic 2000 na miesic-realne?

Polecane posty

Gość mapet show

chdzi mi wylacznie o kase, moge nawet myc kible, ale chce zarobic te 2000 na czysto, czy to relane? angielski znam srednio

Gość briseis
2000 czego? chyba nie zlotych? 2000 to masz tygodniowo

Gość mapet show
tak zlotych tzn po odjeciu kosztow utrzymania i dojazdu, co moglabym tam robic? chce wyjechac tylko na miesiac dwa w wakacje, ale nie wiem od czego zaczac

Gość jaksss
w stanach zarobisz przeciętnie 2000 dol/m-c. ja jeżdza raz w roku na 3 m-ce bo musze i czy to nianiowanie czy sprzątanie to 500 stówek $tyg. wychodzi. ostatnio mialam 140 dziennie jako niania, a moja siostra 150 za compain przy starszej pani. W barze jest mniejsza stawka ale za to są tipy. ja pracowalam w sobote w clubie i z tipów po nocy raz mialam 500 dolców a raz tylko 50 więc jest różnie.

Gość izzu
Sluchaj,,jesli chcesz tylko jechac zarobic w wakacje,,to nie wiem jak to bedzie,bo w wakacje jest mnostwo studentow ,ktorzy wlasnie przyjezdzaja dorobic,Ale moze ci sie uda,Powodeznia

Gość mapet show
tylko koszty dojazdu do stanow chyba sa duzo wieksze no i bardziej bym sie bala jechac sama , a korzystalas moze z jakichs agencji posrednictwa pracy ?

Gość mapet show
moglabys mi doradzic w jakim miescie ewentualnie cos znalezc latwiej?

Gość do USA sie nie opłaca
dolar u nas niski ma kurs bilet do USA drogi bo 3 tyś musisz zapłacić i jeszcze tam jest coraz wieksze bezrobocie i ogolnie sytuacja nie jest juz taka super po tych 2 wojnach i tych huraganach Katrina i jeszcze dochodza koszty mieszkania,jedzenia

Gość oooooooooooooooooo
Moglabys pracowac w fabryce, przy sprzataniu moze gdzies na jakichs zbiorach, przy dobrych wiatrach po odjeciu mieszkania i dojazdow (to tez zalezy gdzie sie mieszka i czym sie dojezdza) ale tak ok 100 funtow powinno zostac no i jeszcze jedzenie ok 20 funtow tyg ( to tez zalezy co sie je i ile sie je)

Gość praca bna bialo
NO PZRE.....5000 EURO NA MIESIAC CHCESZ ODLOZYC???TO JAKA POSADE OBLUKALAS???MOZE TEZ SIE WKRECE...BO JA NIO N STOP MAM DEBETA!!!

Gość mapet show
do stanow nawet na bilet mnie nie stac, wiec chyba gdzies do angli myslam jeszcze o grecji bo to bardziej turystyczny kraj i sie moze zalapie jako pokojowka albo do sprzatania