Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katie91

Piękna cera

Polecane posty

z piękną cerą trzeba się urodzic niestety :( Ja mam trądzikową, przetłuszczającą się i muszę nakładac całe warstwy różnych rzeczy by przyzwoicie wyglądac. Niektóre kosmetyki naprawdę robią cuda ale są to b.drogie:Sisley REWELACJA Cleanique i inne. Domowe sposoby nic nie dają albo dają b. mało

co prawda, to prawda... mi zależy by była troszke lepsza niż jest bo mam cere bardzo wrażliwą... JAK ZNASZ JAKIEŚ DOBRE MASECZKI NIEKONIECZNIE DOMOWE TO MOŻESZ PODAC :)

Gość abcdefghijklłnoprstówxyz
Hejka:-),ja odkrylam fajny sposob: raz w tyg. nakladam maseczke z zielonej albo czerwonej glinki,codziennie rano i wieczorem myje twarz zelem anty Dermedic,potem tonik z tej serii i krem nawilzający i na to masc Acnefan(jest rewelacyjna :-) ) a kosztuje tylko cos ok.6zl. naprawde fajna to jest wyciag z ziol wiec jest delikatna . Stosowal ja ktos??Na was tez tak dziala?? Wczoraj oparlam sie o glowa o ramie kolezanki a ona powiedziala zebym uwazala bo ja pudrem ubrudze he he,myslala ze mam podklad na twarzy :-).Syfki pzestaly mi wyskakiwac( ale nie chce zbytnio zapeszac). Pije tez cherbatke ziolowa na tradzik,biore silice(ale nie wiem czy ona dziala bo biore ja juz kilka miesiecy a paznokcie mam slabiutkie:-|).Do tego wit. B2 i B6. a ta masc naprawde polecam!!!Niewiwlkie pieniadze a warto sprobowac:-)