Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_B

Do dziewczyn - wyłącznie... kobieta...

Polecane posty

Gość Prawie_B

w niedlugim czasie wybieram sie z chlopakiem na 1-2 dni w jakies fajnie miejsce, gdzies nad morze bo mieszkamy bliziutko, chcemy tam zrobic To pierwszy raz :) i mam pytanie do dziewczyn- czy chcialabyscie aby to facet wam ten wyjazd zafundowal , czyli zrobil taki hmmm prezent czy wolalybyscie placic za siebie czyli po rowno np. po 80 zł zakladajac,ze chlopak pracuje (ale nie zarabia kokosów) dziewczyn nie ma pracy ale ma troche odlozone wiec nie jest calkiem gola :) i jeszcze zakladajac,ze facet nie jest za bardzo rozrzutny,bardzo rzadko robi drobne prezenty itp. dzieki za odp 🌼

Gość ryszarda_P
Wolalbym sama za siebie zaplacic.

Gość połaciłabym
za siebie.

tym razem to on powinien zapłacic ,jeżeli cię zaprasza a nastepnym razem ty go zaproś i wtedy możesz zapłacić

zdecydowanie zgadzam sie z poprzedniczka. zaplacilabym za siebie. tymbardziej , ze nie jestescie dlugo razem.. gdyby za mnie zaplacil , pojechalibysmy tam , przezyli ten pierwszy raz poczulabym sie jak dziwk* ,za ktora zaplacil.. :O takie moje odczucie... ;)

Gość Prawie_B
ale sama sobie mam fundowac romantyczny wypad ... przeciez to wyjatkowa chwila, on powinien sie tym zajac... przeciez 80 zl to nie majatek,stac go na to :( tym bardziej,ze naprawde rzadko za mnie placi... moze ze 2-3 razy w ciagu 1,5 roku... sylwestra tez sama oplacalam za siebie

Gość Martyna.
ja mam zasade że płace za siebie. jak gdzieś wyjeżdam z facetem to pobyt i podróz po połowie a reszta to na zmiane raz ja płace w restauracji następnego dnia mój skarb. Wtedy bie ma znaczenia raz ja więcej zapłace innym razem on. Ale tak jest dobrze:)

Gość Prawie_B
tymbardziej , ze nie jestescie dlugo razem.. ? 1,5 roku wiec to dosyc dlugo. ja chce z nim to zrobic, nie traktowalabym tego jak ''zaplaty'' za seks, kocham go wiec nie ma mowy :)

z tą dziwka to lekko przesadziłaś,niech dziewczyna poczuje sie kobieta ...a nie tylko partnerem do interesów Co innego jakby on nie miał kasy a ona miała jej za duzo

a w ogole zparoponowal , ze zaplaci za ten wyjazd za Ciebie? Jesli nie, moje pytanie: jak chcesz mu powiedziec, ze ma za Ciebie zaplacic? :O nie ponizalabym sie ..

Gość Martyna.
pamiętam afera była o impreze w knajpie na którą zostaliśmy zaproszenie moj skarb się upierał ze on płaci za nas i koniec wkońcu się zgodziłam ale za to zaprosiłam go na obiad do knajpki i ja zapłacilam

Gość Prawie_B
SC- dokladnie - partner do interesow dobrze to ujełaś tak sie czuje... on duzo kasy nie straci, kobietke przeleci... chodzi o to,ze nie wiem czy sie na taki wypad zgodzić... on nic nie mowi,ze zafunduje... a mi do seksu sie nie spieszy , chociaz chce to zrobic chocby z ciekawosci...

Gość ja wolałabym zapłacić
w ogóle nie lubie jak inni mi stawiają czuje sie wtedy głupio ale jesli on ci zafunduje (i zaproponuje Ci to) a Ty się potem odwdzięczysz to też będzie dobrze :) to zależy jak Ty się z tym czujesz

ups.. nie wiem dlaczego pomyslalam , ze jestescie krotko razem.. w takim razie sorki ;) 🌻 to pogadaj z nim.. ja jestem z moim ufoludkiem ponad 2 lata.. Jak gdzies wyjezdzamy przewaznie kazdy sam placi za siebie (chodzi mi o bilet, noclegi na polowe) . Co innego wydatki typu zakupy , kolacje , wypady do knajp.. tak jak wypadnie , ten zaplaci.. :D czasem on , czasem ja.. ;)

Gość Martyna.
moim zdaniem to zalezy od dziewczyny ja osobiście źle bym się czuła jadąc na wyjazd nie płacąc za siebie

Gość ja wolałabym zapłacić
sprostowanie dla ludzi z dziwnymi skojarzeniami i podszywaczy odwdzięczysz w sensie, że go zaprosisz na swój koszt

sama placic za siebie, ewentualnie on placi za mnie, ja za niego next time

Gość samotna trzydziestka
Prawie_B jak Ci sie nie spieszy do seksu to po co?

Gość cycatka
A ja bym sobie tego cieniasa odpuściła. Znalazłabym dzianego, gościa co fundnął by porządny zagraniczny wyjazd i za wszystko płacił.

Prawie_B-- >> w jakim wieku jestes? to tylko kobieca ciekawosc :classic_cool:

Gość Prawie_B
ja sama mu tego nie zaproponuje bo wtedy czulabym sie jak dzi... chce zeby on sam na to wpadl,ale marnie to widze... nie wiem czemu ale przeszkadza mi fakt,ze rzadko mi cos funduje,bardzo rzadko, dosłownie od swieta... wszedzie po polowie... a czasem ja place wieice ja i tak zaplacilabym za siebie w knajpie ale chce chociaz te PROPOZYCJE uslyszec... on chyba nie mowi,bo sie boi,ze sie zgodze :P

Gość jeżeli nie zaproponował ci
że zapłaci to powinnaś sama za siebie zapłacić.Dlaczego on ma to robić?bo zarabia?Nigdzie nie napisałaś że on zaprasza cię nad te morze tylko że wyjeżdzacie a to różnica!

Gość Prawie_B
w jakim wieku ? moge glosowac od bardzo, bardzo dawna :)nie wiem,moze jestem jakas dziwna,ze oczekuje,ze to facet bedzie placil... a chociaz zaproponuje... jestem staroswiecka chyba eh

Gość Prawie_B
ale wiecie to jest jest wyjaz jak kazdy inny... przezyje tam swoj 1 raz,chce zeby bylo wyjatkowo i idelanie... chce z ciekawosci bardziej...

ważne że tak myślisz. tylko dlatego że nie powiedzialaś to się nie czujesz k...?dziwne.myślisz tak, a to że nie powiedziałaś to inna sprawa ale napewno nie czyni cię innym człowiekiem.

to nie przejmuj sie ta kasa, zaplac za siebie , i szykuj sie na wspaniale przezycie u boku tego Twopjego love ;) :classic_cool:

skoro od dawna możesz głosować to może powinnaś za jakąś pracą się rozejrzeć, a nie tłumaczyć sytuację tym że nie masz pracy. Nie ma nic złego w tym że mężczyzna płaci za kobietę, ale wymagać tego to coś innego

Gość Prawie_B
Gabi- chyba nic innego mi nie pozostaje:) dzieki :) tylko musze sie naszykowac,ze cale zycie juz tak bedzie, wszytskie wydatki rowniutko po pol... pozdrawiam!!

Gość Prawie_B
może powinnaś za jakąś pracą się rozejrzeć- studiuje dziennie :P ciezko mi zlapac jakas prace...