Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale dlaczegooo*

jak zareagować ?

Polecane posty

Gość ale dlaczegooo*

hej! mam taki problem.. mam 2 przyjaciolki, tworzymy razem fajna zgraną paczkę wczoraj byłem pewna ze mnie jedna znich oklamala, troche bylo mi smutno, wmawialam sobie ze tylko mnie sie tak wydaje. chcialam gdzies wczoraj wyjsc z domu, i powiedzialam jednej z nich ze chcialabym gdzies wyjsc, ale ona powiedziala ze ona nigdzie nie wychodzi, a okazalo sie ze one we dwie gdzies poszly.. dzis dowiedzialam sie ze mnie obie oklamaly. jak sie spytalam dlaczego tak, to jedna powiedziala ze zadzwonila do drugiej bo chciala porozmawiac, a druga mowila "przeciez my sie nie widzialysmy!" i takie ciagle klamstwa, jedna sie przyznala, druga nie. wkurwiona wyszlam i powiedzcie, ... nie powinny tak zrobic! prawda? jak wy myslicie? jak powinnam zareagowac??

Gość ale dlaczegooo*
no i to bylo straszne. pytam sie - dlaczego poszlyscie beze mnie, dlaczego mnie oklamaluscie? ja zadzwonilam porozmawiac - mowi jedna - my sie przeciez nie widzialysmy - powiedziala druga rozmawialysmy wszytskie razem, a jak wracalysmy wczoraj ze skzoly, to gdy jedna szla do domu druga podeszla do niej i powiedziala ze zadzwoni,,,

Gość Może zwyczajnie
chciały porozmawiać bez Ciebie? Tak trudno wyobrazić sobie sytuację, w której ktoś nie życzy sobie Twojej obecności i chciałby z inną osobą porozmawiać bez Twojego towarzystwa?

Gość 123456789aa
pewnie za jakis czas one we dwie beda mialy facetow zobaczysz :) tutaj chodzi tylko o facetow

Gość dfgdf
Rozumiem Cię i ja bym się wściekła. Zawsze uważałam że troje to tłok. Poszukaj sobie jednej koleżanki, nie dwóch.

Gość ale dlaczegooo*
ale ja to rozumiem, ja nie mam nic przecwiko ze one sie spotjkaly, tylko jedna znich mnie strasznie oklamala, przeciez mogla powiedziec ze spotyka sie z X a nie mi mowi ze zepsul sie jej net a jesczze wczesniej ze ja mama wola... poza tym pytalam sie czy gdzies byly itp. tak sciamniala mi !!!:(

Gość takie postyy świadczą o tym że
tu same dzieci wchodzą.. i się dziwić takich głupich tekstów podszywających się ;] dziecinada! P.S. olej je ;] pewnie ze tydzien się pogodzicie i ty z drugą będziecie obgadywać trzecią i na odwrót..

Gość 123456789aa
zakrec sie teraz gdzy one tak robia do jakiegos przystojniaka pokaz sie pare razy z nim na miescie zeby cie widzialy a jeszzce przybiegna zebys opowiedziala im jak go poznalas :) co masz zrobic?? znajdz sobie super faceta

Gość ale dlaczegooo*
ja sie wscieklam! i ja im tego nie wybacze nie lubie jak mnie ktos klamie i jeszcze mi jedna dzis powiedziala ze jestem falszywa!! a sama pokazala sie z jakiej strony? jeszcze powiedziala przy mnie ze sie spotkaly jedna z nich na to druga ze sie nie spotkaly !!! poza tym widzialam smsa na przyjaciolki komorce o tresci "nie wiem czy przeczytaals ale my sie wczoraj nie widzialysmy" !!!! reszty smsow nie przeczytalam!

Gość 123456789aa
znajdz sobie faceta

Gość ale dlaczegooo*
jezu, jestem zalamana nie wiedzialam ze moje przyjaciolki moga mnie oklamac:( facet jak facet.. moj byly powiedzial o jeden z przyjaciolek, ona jest falszywa, jeszcze kiedys wspomniesz moje slowa! no i wyszlo !!:(( jezu ja mam sie nie odzywac, prawda? powiedzcie

Gość ale dlaczegooo*
tylko ze ja nie wiem gdzie szukac:(( jezu :((

Gość ale dlaczegooo*
pomozcie.. jak byscie sie zachowali.. co byscie zrobili.. proszee

Gość 123456789aa
juz ci powiedzialem znajdzo sobei super faceta a je olej i tyle same przyjda ... (ile masz lat? bo nie wiem jak podchodzic do tej sprawy)

Gość aaronka
18 lat, ale jak tak szybko nie potrafie! znalzezc chlopaka