Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koksik15

Czy ona się nie broni przed uczuciem?

Polecane posty

Gość koksik15

Wszytko sie zaczeło troche dawno. Ale ona wiedziała, że ja ja kocham. No ale ja z jej ust jestem tylko przyjacielem. Poważna sprawa zaczełą sie rozgrywać nie dawno. Gdy to poszliśmy na impreze i sobei ostro wstawiłem w garnek, i sie otworzyłem opowiedziałem jej wszytsko co czuję, że chce jej szczescia nie zaleznie z kim bedzie i, że ja kocham. Dziewczyna sie rozpłakała, ja zdenerwowany poszedłem do kumpla na siłkę i zoczoęłm trząsnać wszytskim atlasem itp. rozwalać deski pieścią. Ona weszła i to zobaczyła znowu się rozpłakała. Na tym koniec tego dnia. Ja słynę z tego ze jak jestem zdenerwowany to lubie sobie udezyć z pieści w ściane, popsuć coś itp. Ona widziała jak żuciełm się na ściane i zaczołęm w nią udeżać uciekła, pobiegłem za nia i znów miała łzy w oczach, przeprosiłem i ona powedziała z nie moze na to patrzeć. Inym razem znów sobei rozciołem reke po udeżeniu a dziewczynie znów sie płakac chciało. Tak jest za kazdym razem. Choć z nia nie jestem nie przeszkadza jej ze jestem o nia zazdrosny jak cholera bym był w stanie zniszczyć każdego. Ona jest człowiekiem skrytym i np. peszy się jak sie na nia patrzę albo łapie buraka jak dziewczyny jej mówią zeby sie nie broniała przed uczuciem. Albo strasznie ja denerwuje jak ja sie poruwnuję do kogos i stwierdzam ze ktoś jest lepszy. Wczorja bylismy tez na imprezce to nawet robięłm jej masazyk szyji na którą zżuciłęm jej surowe jajo i sie bawięłm jej włosami, nie maił nic przeciwko. Ale nadal jestem przyjacielem. Dziś znowu ciekawa sytuacja bo zapytałem sie jej czy ma cos przeciwko zebym sie wzioł za koksy bo w domu juz czekał za mna metanabol, zaczeła na mnie krzyczeć i znów łzy w oczach. To jest dla mnie nie zrozumiałe. Ja zaczołęm sie do niej kleić i przytulac ona mnie odpychała ale sie cieszyła a koleżance mówi ze mnei odpycha bo mi nie chce nadzieji robić. Ale zawsze na pożegnaie pocałuje ja w policzek albo oan mnei. Według mnei ona sie broni przed uczuciem bo sie boi czegoś... Co ja mam robić?, ludzie pomurzcie.

Gość ... ....... ........... ......
o kurwa..... :o

Ja to widzę tak. Każda laska chce być adorowana, chce żeby facet był o nia zazdrosny.Był w nią zapatrzony.Zazwyczaj jest tak,że jesli nawet nie mamy w planach być z jakimś facetem to w momencie gdy niknie jego zainteresowanie nami-świrujemy.Chcemy by nadal był w nas zakochany. Laska widzę,że nie jest do końca do Ciebie przekonana ale to,że pozwala na zbliżenia między wami oznacza,że może chce jeszcze to przemyśleć i spróbowac jak wam bedzie ze sobą ale na twoim miejscu po pierwsze skończyłabym z jakimś uderzaniem pięścią w ścianę , metabole i inne takie rzeczy bo laski tego nie odbierają jako coś spoko tylko jak typowe dresiarskie zachowanie do tego żenujące. Jak masz jakieś pokłady emocji w sobie to wkurzaj,wychodź w piździec ale nie demonstruj takich rzeczy przed nią. I dalej bądź zazdrosny laski to lubia ale nie bez przesady bo nie jest twoją własnościa i dymiąc do każdego gościa który do niej kręci-cóż..tym sobie nie pomożesz. POWODZENIA

Gość koksik15
Ale czy ty byś np płakała jak by ci jakis facet powedział, że cie kocha który dla ciebie nic nie znaczy? Albo płakała byś jak on sie żuca z pięściami na ściane? Ale wielkie dzięki za fatyge ;)

Gość ja go najpirew
o co chodzi z tym surowym jajem?

Gość koksik15
No bo staliśmy przy patelni, takie grilowanie zimowe ;] I chciałem jajko w bić, lecz miałem je przerzucić nad jej głową no i bum spadło jej na włposy i kark. A jajko było zimne i złapał ja skurcz to potrzebny był masaż ;D

Wiesz ja nie mówie,że jesteś jej zupełnie obojętny.Myslę,że ona sama się miesza w tym i czuje cos do ciebie ale nie konnieczine sklasyfikowała to do końca jako \"to uczucie\" jakie ty byś chciał,żeby zywiła do Ciebie. Byc może jest tez wrażliwa...wiesz w końcu jesli kobieta widzi,że facet mówi ze ja kocha a pozniej robi sobie krzywde z jej powodu to to wzrusza..czujemy sie wtedy wyjątkowe w pewien sposób..i wzruszone

Gość koksik15
Może znawća nei jestem ale to jest podejrzane ;] Bo oan az taka wrazliwa nie jest i uczulona na ciosy tez nie jest. Według mnei to sie czegoś boi bo nie chce abym ja skrzywdził lub zmuszał do pewnych żeczy ;/ O których ja nawet nie myśle.

Gość koksik15
To co oan czuje stoi pod wielkim znakiem zapytania. Co zrobic aby ją zdobyć, żeby jej przyjaźń przerodziła sie w miłosc? Moze gdybym się odsunoł zrozumiała by?