Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama oli

tabletki a ból nóg.

Polecane posty

Gość po prostuuuuu
trochę źle się wyraziłaś i można było odnieść wrażenie, że denerwuje cię ten temat

no ja nie pale- popekanych naczynek tez nie mam.-żylaki??- widac mi zyły na łydce ale nie sa jakies wypukłe. Ale jak was poczytałam to własnie boli mnie kręgosłup a ze jestem po operacji kregosłupa to czasami mnie poprostu boli ale teraz jakoś tak inaczej ale nigdy bym tego nie połaczyła z tabletkami.Mam małe dziecko i raczej mysle sobie ze od noszenia.ale widac warto się zastanowić. Mam mętlik w głowie.Myślę że jak wezmę do końca to opakowanie to nie poiwnno się nic stac.Jejku ,jejku.

Gość mama krzysia
Miałam to samo, okropne bóle nóg podczas brania tabletek. Ból był dokuczliwy, jakby mi nogi rozrywało od środka, nasilał się wieczorem. Wszystko przeszło jak odstawiłam tabletki. Aha, miałam wcześniej parę "pajączków" na udach, ale w trakcie brania tabsów pojawiło się mnóstwo nowych i teraz moje nogi nie wyglądają ciekawie :O

Gość no nie nie
mama oli - rany, my kobiety to jednak mamy ciężki żywot, prawda ? żyły - właściwie nigdy nie jest tak, że od razu, z dnia na dzień, wyłazi sobie taki żylak; najpierw żyły robią się bardziej widoczne pod skórą, potem zaczynają się uwypuklać, a w końcowej fazie pojawiają się na nich gruzełka :o a może byś poszła w piątek do zwykłego lekarza, internisty, niech Ci da skierowanie na stosowne badania, przynajmniej będzie wiadomo jak tam z parametrami krwi, zawsze to coś do przodu mama krzysia - a długo brałaś ?

Gość mama krzysia
Brałam rok.