Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mexi

Czy w kabinach na solarium są też lustra i umywalki??

Polecane posty

Chodzi mi konkretnie o to, czy można tam sobie w tej kabinie przed opalaniem zrobić demakijaż? Nigdy nie byłam na solo, a chciałabym iść, bo idę na wesele i wyglądam blado. No i nie mam zbytnio ochoty pokazywać się paniom z obsługi albo innym bez makijażu, bo mam niezbyt równy koloryt cery i chciałabym go wyrównać. Stąd moje pytanie do was. I czy wy jak idziecie na solo to już bez makijażu??

Gdy ja chodziłąm na solarium było stanowisko na którym można się było \"z\\demakijażować\" nawet posiadali własny tonik i waciki których klientka nie musiała brać ze sobą

No ale czy to stanowisko było już wewnątrz kabiny, czy gdzieś na zewnatrz, także mogła się tam ustawiać kolejka chetnych do niego?? A jak jest u innych?

Gość Laura 6.
To zalezy od salonu; lustro jest wszedzie,ale umywalki nigdy nie widzialam w kabinie. Ale co sie martwisz,przeciez mozesz sobie wziac tonik i waciki i zmyc w kabinie przed opalaniem przeciez jak sie idzie np. na 10min. to nie musisz odrazu wyjsc po 10-u minutach. to normalne ze trzeba -jak to ja mowie zakamoflowac sie po opalaniu poniewaz mam przez kilkanascie min. nierowne zaczerwienienia na buzi. Acha jesli chodzi Ci o detale co jeszcze jest w kabinie; to napewno papierowy recznik. Pozdrawiam! Milego opalania! Tylko nie spiecz sie za pierwszym razem, bo bedziesz miala brzydki kolor opalenizny. Najlepiej idz albo na "najsilniejsze" lozko na 9min. - albo na "slabsze" lozko na 13min.

Gość Laura 6.
___Umywalki na zewnatrz sa raczej wszedzie.

Laura dzięki za odp. No w sumie jak już jest lustro, to już ok. Ale zastanawia mnie: bo piszesz, że nawet jak się idzie np. na 10 min, to nie trzeba wychodzić od razu po 10 min. No ale jak to wygląda? Ja zamawiam np. na 5 min i potem wchodzę do kabiny i sama włączam te lampy, czy pani mi je jakoś sama włącza automatycznie jak wejde na łóżko? Jak to jest?

Gość okuu
zalezy od solarium, zazwyczaj sama włączasz, ale np u mnie na osiedlu prosisz (juz z kabiny) o włączenie, ale takie solaria są b.rzadkie (chyba tylko w tych malutkich osiedlowych, takie cos sie jeszcze zdarza)

z tym czasem jest różnie-jesli obsługa nastawia automatyczny start, to mozesz wcale nie miec zbyt wiele czasu na demakijaż, pamiętaj, zeby tonik był łagodny i nie załuj kasy na jakiś profesjonalny \"przyspieszacz\"-możesz takowy nabyc w salonie; jeśli to twój 1raz nie przesadz z długościa pobytu w kabinie, pozdrawiam

Cześć :-) Ja chodze już długo na solarium około 3 lat :-) jeśli chodzi o umywalki to nie ma ale są lustra i waciki oraz tonik czy też mleczko do demakijażu Proponowałabym jednak chodzić bez makijażu i nie nakładać po solarium makijażu aby się ładnie solidnie i estetycznie opalić :-) Miłego opalanka ;-)