Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kugiraa

MAJĄCE BZIKA NA PUNKCIE HIGIENY JAMU USTNEJ ŁĄCZMY SIE!!!!!

Polecane posty

Gość kugiraa

Zakladam temat dla tych które uwielbiają dbać o ząbki i ich higiene. piszcie tutaj o super szczoteczkach wypróbowanych i pastach do ząbków ..o wszystko co związane jest z zębami poprostu .. o stomatologii ,wybielaniu ..o wyrywaniu..:)o wszystkim co dotyczy zębów i higieny jamu ustnej:) napiszcie jaka wg was pasta jest numer jeden itd. ja zaczne :) wg mnie nie ma lepszej pasty na swiecie niż elmex ;) myje od 2 lat i od tej pory nie mam ubytków.. pozdrawiam.

Gość Prawie_A
a jest tylko jedna pasta elmex ? jaka ty konkretnie stosujesz ?

Gość kugiraa
ja stosuje kochana tylko ta pomarańczową bo zielna jest na wrazliwe dziąsła itd. a ta pomaranczowa to cudo.. nawet bielsze zęby po niej mam mimo ze szkliwo naturalny kolor kosci sloniowej raczej:)

są 2- czerowna ( zwykła) i zielona ( dla wrażliwych zębów)

Gość kugiraa
a jesli chodzi o nici dentystyczne to wg mnie a nie kazdy sie z tym moze zgodzić to nici oralB "SATIN FLOSS".

Gość hujuuu
no dobra ale pomaranczowa jest tylko na noc.

Gość Biały kieł
Coś dla mnie Mam piękne zęby, aż 32 i wszystkie zdrowe, bez plomby Nie wiem co to borowanie, i niech tak zostanie przynajmniej do 50 tki Mam bzika bo usmiech to najwiekszy atut mojej buzi, prawidlowo zreszta Dbam i pilnuje o swoje zeby od 12 roku zycia, wczesniej bylam zmuszana do mycia zebow :D Moja pierwsza pasta Pollena i taka twarda niebieska szczoteczka, pfff Myję zęby po każdym posiłku, kawie i herbacie tez, ew płukam Używam : płynu elmex, pasty elmex, żelu rowniez elmex (od 6 lat) Do tego nikta jordan, ta ktora puchnie pod wplywem sliny, swietna i niezastapiona Dentyste odwiedzam raz na 6-8 ms Bardzo polecam elmex, ta pasta jest inteligentna :D Zel- raz w tygodniu i plyn, oraz nic Szczoteczke mam zwykla, nie lubie elektrycznej, sredniej miekkosci, aquafresh czy jakos tak ;)

Gość hgjjj
huje

Gość Biały kieł
Miało byc ze bardzo polecam - zel, plyn, paste elmex i nić jordan z fluorem ;)

Gość Piękna
Ja też mam bzika na punkcie chigieny jamy ustnej. Szkoda tylko ,że dopiero tera czyli trochę za późno.