Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholerka jasna

Czy mam szanse na blond włoski ??

Polecane posty

Gość Cholerka jasna

Czesc babeczki, pomóżcie jeśli możecie. Mam czarne, farbowane, średniodługie - tak do ramiohn włosy. Wpadłam na pomysł że juz nie chce mieć ciemnych tylko jasne ;) Oczywiście nie chce przeprowadzac samodzielnie experymentów dlatego wybieram sie do fryzjerki - ale narazie sie jeszcze nie wybrałam. Powiedzcie jesli wiecie czy za pierwszym razem ściągnie mi ten czarny kolor z włosów abym miała ładny blond?? Nie taki super jasny ale ładny naturalny średni blondzik.

Gość syjka30
chyba tylko pozostala ci dekoloryzacja.ja bylam kiedys blondynka i niedawno zrobilam sie na braz tylko wyszedl mi za ciemny i nie wiem jak sie mam go pozbyc.Myslalam jeszcze o pasemkach zeby powoli wrocic do blondu,nie niszczac wlosow az tak bardzo.Moze i ty powinnas o ty pomyslec.Bo dekoloryzacja ponoc niszczy wlosy.pozdrawiam.

Gość Cholerka jasna
Hmmm, no tak dekoloryzacja dekoloryzacją ale czy to mi rozjasni na tyle włosy żeby mieć po nałożeniu potem farby ładny blond, czy bede raczej musiała dochodzić powoli do wybranego odcienia. Zdaję sobie sprawę że jakbym dekoloryzowała włosy w domu to byłyby pomarańczowe po wszystkim i prawdopodobnie nie równe w kolorze bo mam już malutkie odrosty. A pasemka jednak dziwnie by wyglądały na czarnych włosach, nie chce wyglądać jak MyScene ;)

Gość Cholerka jasna
:o Najwidoczniej doskonale znasz dresiarzy.

Gość dekoloryzacja to
pozbywanie sie farby czyli odbarwianie i trocze niszczy włosy

:) ja kiedys sama w domu nalozylam rozjasniac na czekoladowy braz :o mielismy niezly ubaw z moim kochaniem :) wyszlam ruda - jak ania z zielonego wzgorza :D zafarbowalam znowu na ciemno.. pozniej scielam wloski na krotko i pasemkami zeszlam - jak tu juz wyzej kolezanka polecala - do mojego naturalnego koloru :D teraz mam sredni blad pospolity i nie kombinuje za bardzo , choc zastanawiam sie nad delikatnymi pasemkami - w koncu to juz wiosna 🌻

Gość Cholerka jasna
No więc tak byłam wczoraj u fryzjera i nie dało sie z tego nic zrobić także zostałam przy czarnym. Znam za to super sposób na plamy na skórze o czanej farbie (wogóle po farbie) Płyn do trwałej ondulacji (nie utrwalacz)