Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Chadziach_

Instrukcje na maila....

Polecane posty

Witam... ponieważ ktos tam bulwersował się że dziewczyny proszą o instrukcję w temacie "do manicurzystek kupujących na allegro" załozyłam osobny temat... Dziewczyny które posiadaja jakakolwiek instrukcję i te które jej potrzebują piszcie... A uwagi typu "pierw to idź na kurs a nie zabierasz się za cos co nie umiesz" są tutaj zbędne... Ten temat jest dla dziewczyn które chca pomóc i tej pomocy potrzebują... Pozdrawiam🌼

Aha zapomniałam napisać że mam instrukcję do żelków... jesli ktos potrzebuje to dajcie znać...

ja jestem chętna:) ja....mnie tez denerwują tę zarozumialskie kwoki, nie wiem poco wtykaja swego brzydkiego nochala wszędzie....!!!!!!!

Gość e.rwas
chadziach ja jestem chetna, wyslij mi prosze wszystko na temat pazorkow, chce isc na kurs, ale narazie niemam pieniazko i pocztam sobie chociaz...

Gość e.rwas
moj @ : ewarwas@wp.pl

e.rwas----->właśnie wysłałam ci instrukcję jak się zbiorę w którys dzień to wyślę ci jeszcze cos na temat pazurków... pozdrawiam🌼

Dziewczyny....co powoduje, że tips, jego wystajaca część paznokcia łamie sie w pionie. Wiem, że nadmierne przyciskanie przy klejeniu srodkowej części....co jeszcze. Jestem załamana....czy może to być wina tipsów? Z góry dzieki i pozdrawiam serdecznie

Gość atilkaaaaD
Mam prosbe wyslijcie mi na emaila ta instrukcje o robieniu tipsow zelowych:) z gory dziekuje:)

Rosasita-----> być może primer dostał się na tipsa, przez niego tipsy pękają... atilkaaaaD----->zaraz wysyłam instrukcję... pozdrawiam🌼

Witam, czy mogłabym prosić o instrukcję do robienia akryli i zdobienia pazurków. Z góry dzięki :-) :-) magderina@wp.pl

Chadziach---> może być i do żelków, może niedługo się skuszę i będę robić sobie żelowe :-) 🌼 🌼

Gość e.rwas
dziekuje ci bardzo kochana jestes :)

Gość e.rwas
chadziach dziekuje ci :)

Gość ZYTA11
Jeżeli można to ja też porroszę....ŻELKI