jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 21, 2007 ??? Bo ja własnie to zrobiłam i myślę sobie, ze obiad mam z głowy:O To smierdzi glutaminianem sou i kupą i jest okropne:O Zapypałam to wszystko gruba warstwą siekanej natki, żeby miało lepszy sak, ale chyba to bedzie porażka:O Nie wiem, co mi strzeoliło do głowy. Moja mama to kupiła i postanowiłam wypróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to próbowałam Napisano Marzec 21, 2007 rzeczywiście paskudztwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsuś 0 Napisano Marzec 21, 2007 Staram się trzymać z daleka od wszelkich fixów, pomysłów na danie itp. - nie wierzę jakoś w ich cudowny smak i właściwości. A teraz to już na pewno tego nie kupię. Z konserwantów to lubię tylko czipsy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak se myślę że Napisano Marzec 21, 2007 raz sie nacięłam - i nigdy więcej . To prawda ,że jak coś chce się zbyt ulepszyć to można tylko spiepszyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 21, 2007 N sory, ja tez czegos takiego nie używam nigdy, ale własnie dlatego myślałam, ze to jest coś normalnego... Ale jak to odpakowałam, to śmierdzi glutaminianem sou i wydaje mi się, to to bedzie porażka:O I ta smietana... Powinni to nazwac Pomysł na... gówno:p Już mogłam zrobić rybe w sosie curry, ale jestem głupia:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 21, 2007 dzięki:O Nie pytam o pastę:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skrzypaczka. Napisano Marzec 21, 2007 kurcza, przeciez te wszystkie fixy to jakis proszek dodany do smietany, ewentualnie wody..przeciez to samo mozna zrobic zalewajac rybe smietana i doprawiajac zwyklymi przyprawami...nie dajcie sie zwariowac...taniej i smaczniej wyjdzie bez fixu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 21, 2007 Ludzie, to gówno pewnie kosztuje ze 2zł, ale nie kupujcie tego, dobrze Wam radzę:O Szkoda psuć sobie obiad. To miała byc ryba w sosie śmietanowo- szpinakowym a wyszło jakies kwaśno-słone kupsko. Takie rzeczy mogą smakować chyba tylko populacji \"sponsored by McDonalds\":O Załamka. No nie ja to kupiłam, poza tym nigdy nie używałam w ogóle żadnych fixów ani dań z proszku i nie sądziłam, ze sa tak obrzydliwe:O Najlepsze były na obiad warzywa:p ale w sumie to mi podsunęło dobry pomysł- zrobie tak normalnie rybę w sosie jogurtowo- szpinakowym, ciekawe czy wyjdzie dobra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo rybkę Napisano Marzec 21, 2007 to się tylko sokiem z cytryny traktuje, solą i pieprzem, a do pstrąga mozna cebuli dodać, to rybie wystarczy , a nie jakies gotowe przyprawy, zioła, fixy i inne świństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 21, 2007 Wiem, ja najbardziej lubie taką obtoczona w mące lekko i w przyprawach i smażoną. Ze świezymi warzywami. Bu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach