Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka cicha myszka

kłoda ?

Polecane posty

Gość taka cicha myszka

hmm nie wiem właściwie jak zacząć.. boje sie że mój facet myśli o mnie w ten sposób KŁODA nie jestem często stroną czynną w seksie być może przez to że uważam że jeśli ja przejmuję inicjatywę to może to być jedynie oral, czego nie zaakceptuje nigdy jak jestem 'na górze' a jeszcze nie uprawiamy sexu to robie mu masaż, całuje go.. i to by było na tyle nie wezmę jego penisa do ust i on o tym dobrze wie i nie robi problemu on robi mi wszystko (minety również) chcę się pozbyć tego mojego 'kłodownictwa' ale nie wiem jak nie wiem co jeszcze mogłabym mu robić a nie chce mu brać do buzi i nie namawiajcie mnie do tego szczerze mówiąc wole jak on mi coś tam robi:P co poradzicie?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
spróbuj lodzik fajna rzecz:P

Gość fdser
a reka mu robisz ?

Gość taka cicha myszka
nie 'wale mu konia' ale czasem zrobie kilka ruchów ręką chodzi o to że nie spuszcza się przy tym chyba bym musiała dłużej:P

Gość aiiiw
ale egositka,tragedia.

Gość fdsd
no to rzeczywiscie slabo z toba..JEsli nie mozesz sie przemoc oralnie to sprobuj recznie..

Gość fdsd
czujesz obrzydzenie do pena w ustach?CZy moze nie chce ci sie tego robic?

Gość taka cicha myszka
nie umiem robić loda dlatego nie chce

Gość fdsd
a skad wiesz ze nie umiesz ?PRzeciez nie ma nic latwiejszego..

Gość fdsd
zreszta nie musisz zrobic do konca jest jak twierdzisz nie potrafisz..Wystarczy ze tylko troche possiesz..

A czemu nie mozesz sprobowac pozycji na jezdzca? Albo na jezdzca z tym, że plecami jesteś zwrócona tyłem? Super pozycje, polecam :) Czemu masz barierę przed tym, żeby zrobić swojemu mężczyźnie loda? Wiesz... Ja na początku też miałam obiekcje. I na początku wzięłam go do buzi, ale jak miał na sobie prezerwatywę :) To był pierwszy krok do przełamania się. Kilka razy tak spróbowaliśmy - z prezerwatywą, później sama chciałam spróbować bez prezerwatywy. Na początku pieściłam go oralnie, ale nie do końca, aż któregoś dnia - po dwóch miesiącach zrobiłam to do końca :)

To trochę egoistyczne- robi minetę i jest ok, ale penis w ustach jest nie do przyjęcia, nie sądzisz?? Jest mnóstwo pozycji, można się realizować bez seksu oralnego. wejdż na dział erotyka na Wirtualnej Polsce

Gość ma to
mam ten sam problem z tym ze boje sie robic cokolwiek bo wydaje mi sie ze zrobie to zle osmiesze sie i wypadne fatalnie w porównaniu do moich poprzedniczek

Gość lomi lomi
lodzik muuu. najpierw mozesz dotykac jego penisem swoich sterczacych sutkow ciagle pieszczac reka jego jadra. zwilz usta i zacznij ssac od samego czubeczka pracujac przy tym jezykiem w gore i w dol. po tej rozgrzeweczce wez go calego do ust tak aby dotykal do twojego gardelka. czasami mocniej zaciskaj usta i pamietaj pracuj jezykiem. nic trudnego.