Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie

jednolity kolor włosow czy też....

Polecane posty

Gość poradzcie

no wlasnie chcialam was spytac co jest teraz modniejsze jednolity kolor włosow czy np. jakis balejage,pasemka? dodam ze chcialabym zafarbowac na jakis ładny czekoladowy brązik , myslslam ze na to moze jakies pasemka?!! czy zostawic jeden kolor/

Gość poradzcie
mogę prosic o radę? wypowiedzcie sie prosze

Też się zastanawiam....mam naturalny koniakowy blond, właśnie ścięłam resztki balejage i nie wiem, czy rozjaśnić cienkimi złotymi refleksami, czy też może brąz własnie, ale raczej taki toffi, mleczny....juz raczej na całość....

Gość poradzcie
no to mamy dylemat, bo mi tez sie delikatny braz podoba a balejage jest juz niemodny?!

Gość sylwiunia
ja mam 2 kolorki na wlosach...najwiecej mam jasnego koloru ale od spodu mam czarne...Bardzo fajnie to wyglada;)

Gość magdaW
hej dziewczyny, jak już wspominałyscie pasemka sa już nie modne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale za to brązy TAKKKKK!!!!!! hitem tego sezonu jest naturalny brąz jak np.Joanna Brodzik lub trochę ciemniejsze jak np. Aleksandra Kwaśniewska.Ja osobiście starałam się być blondynką ponad rok i po stracie moich pięknych włosów do pasa ( przez rozjaśniane pasemka) zafarbowałam włosy na brąz i jest na prawde sssuuperr!!! i największy atut ciemniejszych włosów jest to że wyglądają na prawde zdrowo i są lśniące.Gorąco polecam brązy!

Właśnie to do mnie przemawia najbardziej, że ciemniejsze włosy wyglądają częściej na gładkie i lśniące niz blond....ale jeszcze nie podjęłam decyzji :O....

Gość ofelia 22
a mi kilka fryzjerek powiedzialo ze balejaz jest jak najbardziej modny to ja juz nie wiem bo ja jestem blondynka naturalny i blada i braz na calosc naprawde mi nie pasuje-co polecacie??

dziewczyny, a moze zastanowcie sie w czym jest wam bardziej do twarzy po prostu?? ja np nigdy bym sobie nie zrobila ani pasemek ani baleyage bo na kreconych wlosach, ktorych jestem wlascicielka, wyglada to paskudnie. zreszta tak naprawde najladniej i najbardziej twarzowo wyglada sie wlasnie w jak najnaturalniejszych kolorach. brazy, cieple lub popielate blondy to jest to! sama mam wlosy brazowe z leciutko rudawym (kasztanowym) polyskiem i jestem zadowolona.

bylam niedawno u fryzjera, bardzo dobrego i babka powiedziala mi ze juz nie nosi sie kolorowych wlosow. Modny jest jednolity kolor, poza tym balejaz bardzo niszczy wlosy