Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgggggggggggggggg

Co Wy robicie z niepotrzebnymi ciuszkami ?

Polecane posty

Gość abcdefgggggggggggggggg

Wiadomo ze w kazdej szafie kobiety znajdzie sie cos co juz nie jest w modzie lub cos co jest zniszczone albo ubralismy to raz i zle sie czujemy w danej rzeczy .Co Wy robicie w takiej sytuacji , wszystko konserwujecie bo szkoda wyrzucic ? czy oddajecie komus lub dla biednych ? bo ja wyrzucam .Mam malo miejsca w szafie i jak stwierdze ze juz czegos raczej nie zaloze i to mi jest zbedne to sie pozbywam danej rzeczy ( do smietnika ) .Kiedys pytalam kolezanke co ona robi w takiej sytuacji , stwierdzila ze ona nic nie wyrzuca .A mialam przygotowane w torbie i zapytalam ze jesli sie nie obrazi i ma na cos ochote co sie jej podoba to moze sobie zabrac .Cos tam sobie wybrala . A Wy jak postepujecie ? Kiedys jak mieszkalam z dziewczynami i robily przeglad w szafie to robilysmy zamiane , jesli juz ktos czegos nie nosil a innej osobie sie podobalo .

Gość motyla noga jak mozna
co dwa miesiace jezdza i zbieraja dla cukrzykow najpierw dzwonia i pytaja czy cos mam? szykuje paczke i wystawiam przed drzwi - klopot z glowy

Gość a to feler westchnal seler
jak to co, oddaje do cyrku

no wlasnie, po co cukrzykom zuzyte ubrania?

Gość **** **** ****
wrzucam do pojemnika czerwonego krzyża...nie wiem co oni tam z tym robią, ale chyba lepiej tam niż do śmietnika

a co robicie z ubrankami dla dzieci?? mi żal wyrzucić, bo porządne i mało zniszczone.

Gość motyla noga jak mozna
bo sie nazwali Diabeties society i pod tym haslem zbieraja nie wnikam :D

Gość hrabiamneczka
oddaje biednym wiesniakom

przyklejam naklejki ADIDOS i sprzedaje na stadionie 1000-lecia

ja też wrzucam do pojemnika PCK. Czasem zostawiam pod śmietnikiem - po godzinie już nie ma, więc też się chyba komuś przydaje.

U nas na klatce wywieszają informacje ze w jakims dniu bedzie zbiórka odziezy dla biednych. Mieszkańcy wystawiają wtedy jakies stare ciuszki przed klatke i ktos je potem zabiera. Oprocz tego prawie na każdym osiedlu można znaleść kontener na ubrania :)

Gość Porażona postępowaniem innych
Oddaję biednym- ale wyłącznie ubrania w bdb/db stanie a nie szmaty, te używam do podłogi lub wyrzucam Jak można dawać byle jakie łachy, niedmodne biednym ludziom, idea jest inna- żeby dać coś na czasie, w dobrym stanie, bo tych ludzi nie stać na ładne ubrania !

Gość gość
WGauqoMkExLyCNIG1McVqFT7