Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbe

i jeszcze bardzo ważne pytanie. Prosze o rade.

Polecane posty

Kochałam sie w sobote, na niedziele wypadal mi okres, do dzis go niemam:( To byl mój 1 raz z zabezpieczeniem w postaci prezerwatywy. CO MYśLICIE?

Gość możesz śmiało kandydowac
do tytułu Pechowca Roku:)

spokojnie sie zastanow czy wszystko bylo jak byc powinno-prezerwatywa nie pekla, nie zsunela sie, uzywaliscie dobrej, znanej firmy, nie kombinowaliscie polowy stosunku bez prezerwatywy no i na koniec-czy zawsze masz okres regularnie co do dnia

nie pękla, nie zsuneła się, od początku stosunku była, durex, cykl prawie zawsze trwał u mnie 31 dni a teraz....;-(

jak bardzo sie boisz to masz 72 godziny od stosunku na zazycie Pastinoru-Duo-na recepte od ginekologa

Pastinor-Duo??hmmm ile kosztuje??? Dziś minęły 72 h;(

jak dla mnie to spokojnie! po swoim 1 razie @ spóźnił mi się prawie miesiąc! uspokuj sie jak nie dostaniesz przez tydzień to możesz test zrobić, wcześniej nie bo nie wyjdzie! ale moim zdaniem dostaniesz niedługo!

nie wiem ile kosztuje bo nigdy nie potrzebowalam :-P kolezanka twierdzi ze okolo 70 zlotych, poza tym po 72h jest juz \"po ptokach\" i nie ma zadnego sensu go brac

Gunia- dziękuję Ci. Mam nadzieję że się sprawdzi....i dostanę rzeczywiście. Powiedz mi czy to jest normalne że się tyle spóźnia ? I dlaczego się tak dzieje:>

miniminka-racja-już po czasie. a Ty po 1 razie też tak miałaś??? że Ci się spóźnił?

I jeszzce gunia:P Co dla Ciebie znaczy \"niedługo\"??? Jestem bardzo zmartwiona, mało śpię od niedzieli;(

nie znam odpowiedzi na te pytania. może jakiś związek ma to z tym, że zwykle 1 raz jest pewnego rodzaju przeżyciem, z pewnością troszkę sie denerwowałaś przed i ten stresik mógł go opóźnić. moim zdaniem nie jesteś w ciąży, przecież kochałaś się w gumce, w dni niepłodne więc spokojnie.

myślę że jak sie uspokoisz to od razu dostaniesz. takie nerwy \"po\" znacznie wszystko opóźniają. ech jak łatwo mi mówić...sama teraz mam nerwową sytuację, ale staram sie nie denerwować zbyt mocno

Kurcze, dzięki. Ale mimo wszystko nie wiem jak sie nie denerwować.... Zapewne nie ma cudownego środka na tzw \"wywołanie okresu\" ...:(

Gość a masz duże piersi
Na pewno nic ci nie jest. Jak się kochałaś dzień przed okresem to nic się nie martw. I jeszcez guma... Moim zdaniem panikujesz. Owulacja jest w środku cyklu, więc raczej małe sa szanse, ze z gumą i bez owulacji zaszłaś w ciążę. Ale sa duże, że jak się będziesz stresowac, to możesz potem w ogóle mieć kłopoty z okresem.

często takim złotym środkiem jest....zrobienie testu - tylko najwcześniej po tygodniu od stosunku! wtedy nerwy opadają i okres się pojawia. sprawdziłam na sobie uwierz działa!!!

Ehhh ja to wogole glupote kiedys zrobilam straszna :-O nie byl to pierwszy raz-wtedy bralam tabletki anty i niczego sie nie balam, ale kilka lat temu (mialam wtedy 22 lata) zaszalalam na wakacjach (alkohol, impreza, romantyczna plaza...) no i prawde mowiac to byl dramat bo dopiero rano przyznal sie, ze nie uzyl prezerwatywy mimo, ze ja mial (oszukal mnie dupek i tyle), Postinoru nie umialam zdobyc bo bylam za granica, balam sie ciazy i chorob :-O wrocilam do kraju i zrobilam test ciazowy-wyszedl negatywny ale z calego tego stresu i pewnie zmiany klimatu okres spoznil mi sie o ........... 2 tygodnie, najgorsze 2 tygodnie w moim zyciu (zrobilam chyba z 10 testow ciazowych, plakalam i przysiegalam, ze juz nigdy, z nikim....) cala historia skonczyla sie dobrze-nie bylam w ciazy, nie zlapalam zadnej choroby, za to nauczylam sie zalaznych zasad w seksie i chyba na zawsze wyleczylam z erotycznych przygod :-O

Mam bolesne lekko piersi. Nienaturalnie bolesne. Też sobie tłumacze że bez owu jest to mało-prawdopodobne. Chciałabym jutro już zrobić ten test, ale to będzie dopiero 5 dni po....ale już jutro kupię. i zrobie w piątek lub sobotę.wynik jestr zawsze rzetelny i prawdziwy?

Ale ja nie rozumie, jak nic się nie stało z gumą, to jak mozesz być w ciąży???:O ja bym pewnie też panikowała, ale wy nie wiecie, co to jest panika:P Jak się stresuję porządnie, to mi sie okres nie tyle spóźnia, co w ogóle go nie mam... miesiącami:p A wam się przesunie 3 dni, tydzień i afera:O Weź sie nie stresuj i nie panikuj. Bez owulacji nie masz szans na ciążę, a płodnych masz 5 dni w trakcie cyklu. Więc z gumą masz praktycznie ZEROWE szanse na ciążę. Lepiej sobie poczytaj i nie myśl o żadnych testach.

>desko jak czlowiek sie boi to przestaje myslec logicznie, jak ma spac spokojnie dzieki testowi to czemu nie, my jestesmy przekonane, ze nic nie bedzie ale Barbe jest pewnie dosc mloda (pierwszy raz) i lepiej podac jej reke niz wcale nie zareagowac albo nazywac pechowcem roku

Miniminka-dziękuję, patrzysz w serce i masz serce. Tod zięki osobom takim jak Ty i Gunia się trzymam. Mam 18 lat.... Jej, bardzo się boję:(

Gość panna migotkaaa
Ludziska! Nie zachodzi sie w ciace dwa dni przed okresem!!!!

Mam nadzieję Migotko. Ale pomimo wszystko bardzo się boję:(

dzieki za mile slowa Barbe, no i odezwij sie na topiku jak juz bedzie po wszystkim (a bedzie-to tylko kwestia czasu :-) )

miniminka-oczywiście że się odezwę. Idę spać, ze starchem w głowie-który próbuję na siłę zagluszyć i wyciszyć CHILL OUT;)

nie bój się. naprawdę nie tak łatwo zajść w ciążę, a już na pewno nie na chwilkę przed spodziwaną miesiączką. jak chcesz test to poczekaj do soboty, będzie pewniejszy! a jak wyjdzie że nie jesteś to w niego uwierz i nie panikuj że sie pomylił.

ok. Postaram się:) Dzięki Gunia;) Dobranoc dziewczynki;) Buziak;*