Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoskaGDA

Wybral narkotyki zamiast mnie!

Polecane posty

Gość GoskaGDA

powiedzcie mi, czy osoba, ktora rzekomo kocha moze zostawic dla narkotykow? i zachowywac sie teraz obojetnie :(doskonale wiem, ze mnie kocha, ale juz go nic nie obchodzi:( zaznacze, ze nie cpal codziennie, tylko raz na 3-4 miesiace, obiecal, ze do tego nie wroci, a jednak :(

Gość GoskaGDA
to juz moj drugi taki temat, poprzedni skonczyl sie na trzech wypowiedziach:( a ja chce zeby sie wiecej osob na ten temat wypowiedzialo:( moze ktos mial podobna sytuacje...

Gość grubalola
Narkomania to choroba niezależna od woli. Narkoman ma zaburzone, a właściwie nie ma poczucia samokontroli. Nie znam bliżej twojej sytuacji, ale jeżeli chcesz to napisz coś więcej, może będę mogła ci pomóc. Sama 10 lat temu przeszłam przez piekło uzależnienia od narkotyków. Jestem po terapii, mam dom, szczęśliwą rodzinę i troje wspaniałych dzieci. Wiem, co znaczy uzależnienie i daleka jestem od potępiania takich ludzi. Im potrzebna jest profesjonalna pomoc.

Gość grubalola
Poza tym piszesz, że cpał raz na 3-4 miesiące a teraz już nic go nie obchodzi. Co to znaczy? Czy teraz to zdarza się częściej? Czy stracił zainteresowanie tobą?

Gość GoskaGDA
100 173 14 - zalozylam nowy nr gg, jesli mozesz to pogadamy tam.