Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno pytanie

odnośnie usunięcia wąsiku

Polecane posty

Gość jedno pytanie

Mam pytanie- ile mniej więcej kosztuje usunięcie wąsika u kosmetyczki? Zdecydowałam się, że muszę usunąć wąsik, który ostatnio troche sciemniał i przeszkadza mi to. Nie wiem tylko ile to kosztuje. czy da się wytrzymać? :) I czy są dobre efekty, tzn. czy odrasta jaśniejszy i słabszy? Nigdy dotąd nie miałam tego problemu. Nie chcę też pogorszyć sprawy.

Gość zrób to sama
co bedziesz placic. usun sobie woskiem w plastrach. przyklej, szarpnij szybko i juz! boli przez sekunde. skóra jest gladziutka minimum przez tydzien albo i dluzej zalezy jak szybko ci rosną.

Gość jedno pytanie
nikt nie pomoże? :(

Gość jedno pytanie
właśnie pierwszy raz wolałabym, żeby ktoś zrobił to profesjonalnie i żebym już nie mogła się wycofać :)

Gość zrób to sama
aha! ;) nie mam pojecia ile kosztuje, ale chyba nie jest drogo. moze ktos cos poradzi.

Gość jedno pytanie
myślę, że jakoś specjalnie szybko nie będzie odrastać :) a wy jak często powtarzacie zabieg?

Gość kup sobie w aptece
krem Emla- to znieczula, poczekaj trochę az sie wchłonie, przyklej plasterek i szarpnij. Da sie wytrzymać :)

Gość jak nie masz wprawy
to rzeczywiscie idz do kosmetyczki bo sama mozesz sie niezle zalatwic jak zrobisz to nieumiejetnie. Ja chodze na depilacje i place 8-20 zl w zaleznosci od salonu

Gość jedno pytanie
dzięki, nie miałam pojęcia ile to może kosztować. Pierwszy raz to na pewno u kosmetyczki, może potem będę go tylko rozjaśniać?

Gość jak nie masz wprawy
jezeli nie masz jakos strasznie gestego wasika, to moze sprobuj najpierw rozjasnic, moze wosk nie bedzie potrzebny:-) Bo po jednym razie ja przynajmniej nie zauwazylam jakiejs wiekszej roznicy. P.S. Ja chodze na wosk co 3-4 tygodnie

Gość jedno pytanie
to może tak zrobię :) Ponoć nikt go nie zauważa, ale mi przeszkadza :) Nie wierzę, że go nie widać :P Bo widać na pewno w dobrym świetle.