Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandra...

5kg w tydzien???od dzis mozliwe!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość trele le le
a skad wiesz co jest w tych roznych, rozniastych tabletkach hee? ja np. nie wiem 🖐️ ale nie trudno sie domylic, ze cos co powoduje utrate 5kg. w 5 czy 10 dni to nie witamina C - chyba, ze sie ma cos z glowa :/ wiem, wiem wszystkie tu jestesmy bo szukamy sposobu zeby schudnac ale ... troche rozumu dziewczyny ! nie za wszelka cene pozniej bedzie placz, bo chora, bo ma chore dziecko bo cos tam ... ja tylko mowie jakie jest moje zdanie a Wy ... Wy i tak zrobicie co zechcecie 🖐️

Gość iw1
Może i świństwo-piszę do tej trele le le czy jak jej tam.Ale pomyśl dziewczyno jakie ty na co dzień jesz świństwa,przecież te nasze JEDZONKO to nic innego jak zwykła chemia.Zbieranina śmieci zapakowana w ładne pudełeczka,czy woreczki,nawet chleb.Ale co do tego że nas ktoś mógł oszukać to się zdodzę,fakt moze i tak być.

Gość iw1
I faktycznie,trzeba spróbować inaczej,mam nawet fajny "przepis".Zdobyłam go dosłownie przed chwilą.Zaraz podam.

Gość trele le le
a skad wiesz co ja jem? napewno nie lykam lidy,adipexu, mezitangu, fat - burnerow i innych cudownych suplementow 🖐️ to, ze nasze jedzenie jest sztucznie barwione, ulepszane, pakowane itd. to jedno ale nie mow mi, ze szkodzi w takim samym stopniu jesli bedziemy do tego lykac jakies swinstwa ? moze sprobuje napisac jasniej : ... dla mnie jest roznica zjesc goracy kubek czy ryz z torebki a zjesc to samo plus jakies tabletki "na deser" ale moze ja jakas nie tego jestem :D

Gość iw1
A swoja drogą to dlaczego Salamandro nic nie piszesz? Broń sie,może nie słusznie ciebie posadzają.A ty trele le sie tak nie unoś,bo nikomu w tych czasach stres jest nie wskazany.Nie wiem co jesz,moge sie tylko domyślać,bo wszędzie jest chłam.Ale naprawdę zgadzam się z tobą,że każde wspomagacze to dziadostwo.Zawsze to wiedziałam,ale jak to ujęła koparka-tonacy brzytwy się chwyta.Nerwowa jesteś,ale nie chamska jak inne babki,dlatego podzielę się z toba swoim odkryciem,może to będzie lepsze.

Gość koparka
iw1 ja wysłalam do tej dziewczyny meila ale adres jest zly bo dostałam zwrot.A co z tym przepisem?

Gość naturalnie że wpłynie
nie da się schudnąc 5 kg w tydzień z tłuszczu ,będzie to tylko utrata wody czyli odwodnienie i zapewniam że nie są to wyssane z palca brednie;] Doradzam dietkę z dominacją białka-przyspiesza chudnięcie:) pozdrawiam

Gość trele le le
nerwowa? moze troche :) ale wiesz, jak sobie pomysle, ze znowu jakas kobitka marnuje sobie zdrowie, zycie dla tych kilku kg. to mnie trzesie - naprawde ! ja sama sporo schudlam, bez tego wszystkiego wiec wiem ze sie da :) szkoda mi tych wszystkich duszyczek, ktore wierza ze kikla tabletek za kilka zlotych zmieni ich zycie na lepsze, bede to pisac zawsze i wszedzie a noz, znajdzie sie choc jeda do ktorej trafia moje slowa, choc jedna ktora zrozumie, ze nie warto ...

Gość iw1
Dla tych,które chcą schudnąć,ale bez wspomagaczy.Znalazłam to też w necie,podobno bardzo skuteczna dieta,no ale to się okaże. o godz.10.00-świeżo zaparzona kawa lub herbata bez cukru,serek topiony-50g oraz pomidor,o godz.12.00-jajko na twardo lub miękko i pomidor,14.00-jabłko,16.00-20dag.chudego twarożku z ziołami i pomidor,o 20.00kieliszek wytrawnego wina i tak przez 5 dni,dzień 6 i 7 wszystko na co masz ochotę,ale tylko do 1000kcl.Przez 30dni średnia utrata wagi to 15kg.Myślę że tak jest,gdyż stosowałam podobną dietę 13-dniową,ale wytrzymałam tylko 6 dni.Mimo to schudłam 5kg i do tej pory nie przytyłam,a jem normalnie.Koleżanka wytrzymała 13dni i schudła 14kg.Można spróbować.

Gość jak na moj nos
to ktos sobie kawał zrobił, prima aprilis jest dopiero 1 kwietnia autorko topiku, falstart zrobilas;)

Gość iw1
O tak teraz to już chyba nikt nie ma wątpliwości,że owa salamandra urządza sobie kpiny,ale to nic.Wiedz autorko-kłamczuszko,że zło powraca,bo nie ma nic gorszego jak odebrać komuś nadzieję.Także spodziewaj sie ZŁEGO w najbliższm czasie,bo masz to jak w banku.Hi Hi,ale swoja drogą zabawna sytuacja.

Gość feri82
5kg w tydzień nie możliwe! Ja zmieniłam całkowicie swoje nawyki żywieniowe dużo spędzam czasu aktywnie na dodatek przyjmuję suplementacje African Mango http://afrikanmango.pl i chudnę 2kg !