Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka*

WYPOWIEDZENIE NAJMU LOKALU MIESZKALNEGO-pomocy.

Polecane posty

Gość linka*

W skrócie;mieszkamy razem,nie mamy rozwodu,ale ustalilismy trzy lata temu,że on płaci za mieszkanie,a ja za resztę.To alkoholik,zadłużył lokal za 5 miesięcy.Moje pytanie brzmi;Czy,kiedy już otrzymałam wypowiedzenie(mieszkanie komunalne) z wyznaczonum terminem opuszczenia za półiora miesiąca mam jeszcze szanse na nie?Np. gdybym natychmiast opłaciła zaleglość,czy to już koniec?Jestem załamana,mam dzieci..

jedynym rozsądnym wyjściej jest udanie sie do administracji i zapytaj opowiedz co i jak a jeśli sie nioe da to do Urzedu miasta i składaj wniosek na lokal i już na bruk chyba cie nie wywalą musisz zapytać może jak urególujesz to ci cofną różnie bywa:) spróbuj

Gość Mencizna
Zastanawia mnie jedno ... po to jest okres rekonesansu, zeby rozgryzc drugiego czlowieka. Bylbym bardzo wdzieczny jakbys opisala, jak to sie stalo, ze wyladowalas pod jednym dachem z takim typkiem. Milosc jest slepa?

Gość linka*
Widzę nagłą zmianę tematu:-),coś w tym rodzaju,młodość sprawia,że wydaje nam się iż poradzimy sobie ze wszystkim,a to był błąd-mój największy.Teraz po latach nie warto do tego wracać.

Gość Mencizna
Eh, to ucz sie na bledach. Ja wynajmuje agencje detektywistyczna, zeby pomogla mi rozszyfrowac kandydatki :)

Gość linka*
:-) uroczo i jak wyniki?

Gość Mencizna
Wyniki imponujace. Skutecznosc 99%. Na 1000 przedstawicielek plci pieknej, z ktorymi mialem do czynienia - po analizie agencji - tylko 10 spowodowalo moje rozczarowanie. Zatem polecam jak najbardziej te metode.

Gość linka*
:-)myślisz,że teraz bawią mnie takie rzeczy?Jestem absolutnie do niczego i ide spać,choć nie wiem czy zasnę.Powodzenia.To co robisz musi byc bardzo wyczerpujace:-)

Gość Mencizna
Jedynym sposobem na zly humor jest wprawienie sie w dobry ;) To, ze bedziesz sie zadreczala sprawy nie polepszy. Zawsze mozesz sobie pomyslec, ze moze byc lepiej. A bedzie lepiej tylko wtedy, gdy opracujesz strategie na wlasne zycie. Nie udalo sie Tobie z pewnym facetem. Ok. Teraz zbierz sie do kupy i opracuj plan , ktory doprowadzi Cie do szczesliwego zycia. Jesli opracujesz plan to zaczniesz dostrzegac drogi do jego realizacji. Bezczynnosc jest niszczycielska. Powodzenia.

Gość linka*
Dziękuję,to budujące,obym miała siły.Dobranoc.