Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONCEPKA 20

POMOCY !! MOJE SERCE !!!

Polecane posty

Gość KONCEPKA 20

moja sytuacja wyglada tak : dwa miesiace temu zapragnelam brac tabsy ciles.. zaczelam i jzu po 1 szej myslalam ze wykituje :( cos ie dzialoz moim sercem .. zaczelo szales mylalam ze nie dozyje ranka.. nei wzielam koejnej tabletki.. kolatanie trzymalo mnie przez tydzien jeszcze ( po tej jednej tableteczce) niestety.. serce zawsze maialam zdrowe jak dzwon :) i nigdy mi sie takie cos nie robilo. ost bylam bardzo chora i dostam silne antybiotyki po ktorych zrobilo sie to samo lecz w lagodniejszej postaci ale mimo to wyladalowalam na pogotwiu gdzie powiedziano mi ze po prostu moj ogranizm nie toleruje tych lekow.. co mi moze byc ?? moze ktos tez tak mial ?? boje sie ze moze to poczatek ajkiejs choroby ludzie pomozcie

Gość KONCEPKA 20
* CILEST PRZEPRASZAM

Gość zybi33
Jestes bardzo zatoksyczniona i wprowadzenie dodatkowo trucizny organizm bardzo sie rozstraja hmmmm

Gość KONCEPKA 20
co w takim razie zrobic zeby te toxyny wyrzucic z ogranizmu ?? mam bardzo mocne bole przy okresie i co miesiac biore mocne srodki przeciwbolowe to pewnie przez to ...

Gość hmmm654
a moze to poczatek nerwicy?

a ja nie sądzę, żeby to od jednej tabletki Cilestu było :P musiałabyś być jakimś ewenementem żeby jedna mała tabletka o mało co nie doprowadziła Cię do zawału może sobie sama taką schizę wkręciłaś ?? a co do bolenych miesiączek to też takie miałam i nic nie pomagało a brałam praktycznie wszystko łącznie z tramalem pomogły dopiero anty i nawet po odstawieniu @ mam niebolesne jak narazie

Gość moze moze
jestes uczulona na jakis skladnik wspolny dla obu srodkow medycznych??

Gość zybi33
Tak to tez chemia która zatoksycznia organizm,pic 2,5l czystej,wody dzienne przprowadzic oczyszczanie jelit nastepnie wątroby pozniej nerek,a na koncu całego organizmu odkwasic go i dotlenic