Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judas priest6

gdzie poznaliscie swoich mezow, chlopakow. kochankow

Polecane posty

Gość gggt
he he he ale sposob ryzykowny, nie pewny :( ale fajny :)

Gość judas priest6
mam racje czy nie, pisac mi tu?

nuuu kosulina bialo, mokasyn corny biole skarpety i spodnie łot garnitura cożech u biezmówania beł. No chłop malyna i wszytkie dziołchy mnie kciały kiej żech tym pługim ciepnył... Ale jo żech ino te jedne wybroł bo wielkie intelekta miała :classic_cool:

Gość gdszie poznaLIście
Do kobiet jednak się mówi poznaŁYście . No chyba, ze ja starej daty jestem i język polski cenię. :p

na studiach: pierwszy dzien wykladow spozniam sie pol godizny bo stoje w korku otwieram drzwi, pomalu, po cichu, zeby nikt mnie nie zauwazyl ale nie dalo rady, bo drzwi byly na przodzie zauwazam przyjemnie wygladajacego wykladowce skradam sie do jakiegos wolnego miejsca siedze, patrze i mysle sobie: ale milec z nigo :) potem caly semsestr knowan z mojej strony i wspolnych milych pogaduszek nie-romantycznych az wreszcie, gdy nie bylam juz jego studentka, a spotykalismy sie na pogaduszkach nadal cos zawrzalo i stalismy sie zakochana para :D 7 roczkow :)

Gość judas priest6
no prosze jak romantycznie dziekuje za odpowiedz

Gość zakochany w Ani
A ja swoja Anie to poznalem na zabawie. Poszlem sie odlac za remize, a ona wlasnie bzykala sie tam z jakims kolesiem. pomyslalem, ze ja tez bym ja dmuchnal, wiec poczekalem az skoncza. No i skonczyli. Koles poszedl dalej pic, a ona wrocila na tance. Poprosilem ja do tanca, wypilismy wino potem poszlismy za remize, no i tak zostalo do dzis. To juz trzy lata. Od pol roku Ania jest moja zona i mamy synka. Jz nie chodzi za remize z obcymi, jest mi wierna. :-D

Gość judas priest6
gratuluje Ani i jej mezowi

Gość judas priest6
lepsza remiza niz stodola czy mi sie wydaje?

posuwom se keidyś tako Anie za remizom a tu patse a jakiś gidyjec się nom psyglądo. Ani to nei przeszkodzało to żech dokuńczył com zaczął i poszedłym pić z kolygami. Jo patse a tu za jakisiek czas Ania idzie z tym gidyjcem załobrączkuwano... Tero chodzimy za remize ino jak gidyjec wyjeżdżo :D

Gość judas priest6
O ile pamietam z flmu daleko od szosy to w remizie podloge podlewali wode chyba lepiej stodola sucho przynajmniej

Gość judas priest6
i co tu odpowiedziec AVE MARIA LUCYFER!!!

Gość judas priest6
chcialam zalozyc fajny topik myslam ze ludzie beda jakies romantyczne historie wpisywac a tu sie trafil rolnik .....

Gość judas priest6
debilizmu idzie w tej angli dostac naprawde , a ja na urlopie koszmar, facet w pracy , dzieci spia

Gość judas priest6
Judas idzie spac , ale jutro tu wroca pa wszystkim i dziekuje