Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska7

Czy robicie mezowi sniadanie przed pojsciem do pracy ?

Polecane posty

Gość YetiII
moim zdaniem to jest chore zeby baba wstawalam na 3 minuty tylko po to zeby zrobic staremu sniadanie. Po co? A facet co, nie ma rak, zeby sobie sam ukroil chlebka? To jest powaznie chore naprawde. Nie rozumiem takich kobiet. Debilki chodzace.

Gość YetiII
Brudny Harryyyy - to ze Twoja matka to ofiara losu, to nie znaczy ze wszystkie dziewczyny musza tez byc.Jak widzisz w dzisiejszych czasach dziewczyny nie sa takie glupie jak w pokoleniu Twoich rodzicow..

Gość Brudny Harrrrrry
Czy zrobienie coś dla kogoś kogo niby kochasz jest głupotą? Przecież chodzi o to by facet nie musial wstawać rano dodatkowo wczesniej..bo przeciez i tak musi sie umyc , ubrac i tp w tym czasie co on sie myje ty robisz sniadanko i idziesz do wyrka. On po umyciu je i idzie do pracy. Czy wspolczesne kobiety maja tylko wymagania? a cos dac od siebie?

Brudny Harry- no dokladnie.. my to tylko wymagania mamy :P nie to co faceci twojego pokroju... zero wymagan 😠

Gość przestancie sie klocic
wiadomo,ze jest to sprawa miedzy dwojgiem ludzi,co innego kazdemu pasuje,wazne ,ze pasuje.Ja od zawsze robie mm sniadania,obiady,kolacje,sprawia mi to przyjemnosc,lubie zrobic cos dla drugiego czlowieka🌻

Żartujesz chyba :) Musiałoby mnie nieźle pogiąć, żeby wstawać o 5 rano i robić śniadanie. Narazie robi mu je mamusia.................

Kropka - no to jak juz zamieszkacie razem bedziesz musiala zaczac robic, wziac do siebie jego mamusie albo go oduczyc tego zwyczaju ( to ostatnie moze byc najciezsze do wykonania ) ;)

Gość liberal-Europejczyk
te ktore robia to jakies zacofane kury domowe są. i nie nadążają za trendy.

Gość Hela_ w_ opałach
Ja to zawsze robię - loda

Gość kdzauer
NIE ROBIĘ ŻADNYCH ŚNIADAŃ!!! I nigdy nie robiłam. Mój mąż wstaje później ode mnie i sam sobie robi. Co więcej! Nie robię również śniadań córce - od IV klasy radzi sobie sama. I żyją oboje. Wyjątkiem są weekendy - kiedy ja przygotowuję piękne, wspólne śnadanka, takie ze specjalnymi daniami, talerzykami itd. Przyznam się również, że w związku z moją zasadą - nie jem kolacji, więc moja rodzina, jak chce coś wieczorem zjeść - musi sobie sama przygotować.

No ja na początku, gdy zaczął pracę, nie wstawałam. Tylko budziłam się na moment gdy całował mnie przed wyjściem. Ale z czasem, najpierw okazjonalnie, żeby sprawić mu przyjemność a potem już żeby dopilnować... żeby nie zaspał i się nie spóźnił, zaczęłam wstawać rano. I w efekcie teraz wstaję o 4:30 i robię mu śniadanie do pracy, kawę do wypicia w domu, podsuwam batonik i miło budzę. On wstaje później. W sumie... chyba mnie zmobilizował mówiąc że dziewczyny jego kolegów tak robią. A ja widzę ile on robi dla mnie więc... co mi szkodzi. Szczęśliwie mogę potem pospać jeszcze parę godzin bo sama pracuję od dziesiątej i to w domu mam stanowisko pracy. Przed pracą tylko jeszcze psy wyprowadzam (na dłużej lub na krócej). Kiedyś uważałabym takie zachowanie za jakieś żenujące poddaństwo, teraz robię tak dla własnej przyjemności płynącej z pomagania mu (a haruje obecnie jak wół).

u nas typowy rozkład dnia: ja: godzina 5.55 - dzwoni budzik godzina 6.00- zwlekam się z łozka , mój maz udaje ze spi:) ide do łazienki, potem zwlekam go z łozka on idzie się myc, ja w tym czasie robię kanapki do pracy, robię kawę poranną dla nas.szybki makijaz godzina 6.30- palę papierosa, idę do WC:)w tym czasie mąz wywala z szafki ciuchy bo nie wie w co się ubrac.... g.6.45- mąz ubrany pali fajkę, a ja w tym czasie się ubieram. ogarniam pokój. g.6.55 - wychodzimy, odpalamy auto. g.7.05 - dworzec PKP:)

Gość mod_esssa
ja robię laskę

A ja wstaje o 4.15 i robie sniadanko Swemu mezycznie do pracy i, przed praca....:) on wstaje o 4.30...:) sniadanko ma juz podane...:)) sprawia mi to przyjemnosc....:)

Gość bziku
jak mieszkalismy blisko pracy, to jedliśmy śniadanie rano, razem robiliśmy. teraz szkoda nam czasu, wypijamy kawę. ale wieczorem robie kanapki dla MM i zostawiam w lodówce.

he he... Kwasia - usmialam sie z punktu zwlekam jego z lozka :D prawie jak u mnie. 6:30 na budziku kolo lozka ( znaczy 6:20 tak naprawde :D ) - drapana, poszturchiwana przez Pana i Wladce probuje zmusic sie by przynajmniej usiasc. kilka min pozniej doprowadzona do szalu jego powtarzanym monotonie : wstawaj, poddaje sie i sciagam z lozka. sniadan tez nie robie, ani on. czasami kawe nam do samochodu robie. jak nie to i tak kolega mi w pracy kawe przynosi wiec obejdzie sie kanapki - bardzo sporadycznie. raz ja raz on. ale to juz naprawde wyjatki ze bierzemy kanapki. a tak w ogole to moj sie poswieca dla mnie (nigdy tego nie powiedzial, ale on zaczyna prace poltorej godziny pozniej niz ja i moglby sobie jeszcze pospac) by pojechac razem (przynajmniej nie musze brac autobusu. jestem takim spiochem ze jak bym miala kanapki o 4.30 robic to moglaby mu sie trafic kanapka z samym majonezem np. bo moglabym zapomniec wlozyc cos jeszcze :D ;)

Dla mnie każda minuta rano jest na wagę złota, bo wstaję o 5.15 i jest to środek nocy Kanapki robimy razem, wieczorem i czekają do ranna w lodówce

a ja swojemy Męzowi szanownemu nie robie i nie bede wstawac o 5 masochistka nie jestem robi je sam dzień wcześniej i czekają w lodówce do rana:D czasami robie mu ja:D

Gość blankaaaaa
Gdybym musiała pewnie bym wstawała.