Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

koniec z minetami! ja nie wiem co...

Polecane posty

...faceci widza zajebistego w robieniu minety? :O dzis robiłem moze juz ze setną w swoim życiu i powiedziałem definitywnie DOŚĆ! matko....! ten smak, czasami taki dziwny zapach...bleee :O byłem dzis lekko skacowany i w pewnym momencie miałem wrazenie ze puszcze pawia :O zeby nie było moja kobieta 0,5h wczesniej brała kąpiel wiec raczej czysto \"tam\" było ale mimo wszystko... zawsze robiłem \"to\" z \"obowiazku\", bo widziałem jaka to frajde sprawia lasce a czasami tez rewanzowałem sie za lodzika, ale...... to juz koniec! pierdlole! ktoś z Was tez tak sie zawziął i już nie robi?? sprawia to w ogóle któremus z Was przyjemność?

Gość wuegd
zazwyczaj tak,ale wystarcza,ze nie sprawia obrzydzenia,ale kolego nic na siłe.

Gość ale mi .......................
ale obciaganko lubisz co??? a myslisz ze to takie przyjemne dla laski jak jej pakujesz do buzi kawal niemytego, obsikanego miecha??

Gość piczko drap
nie miecha to jest z ciałek jamistych!!

i tu Cie pewnie zaskocze! zawsze tuz przed francuzikiem myje sprzęt! :P a jak mam watpliwosc czy jest wszystko OK to po prostu rezygnuje z lodzika :P poza tym moja obecna dziewczyna powiedział mi kiedyś (i czasami to powtarza) ze kocha robić mi loda :D

Gość ale mi........................
a co ma niby powiedziec....skoro liczy na te odrobine przyjemnosci jaka jej mozesz zapewnic przez minetke to wiadomo ze mowi rozne bzdury... :D :P i nie przechwalaj sie tak...juz nie jednego widzialam co sie tak chwalil ze sprzet myje a jak przyszlo co do czego to trzebabylo uciekac w podskokach

Gość no comment........
100 mineta :O to nie jest forum dla męskich kurew chłopcze

Gość kurdeczko
faceci niby myja sprzet, ale nie wygrzebia dokladnie smrodu spod napleta i i tak capi :P babom cipy moze tez. w ogole co za obrzydliwiec wymyslil seks oralny, trzeba lizac te miejsca ktorymi sie robi siku i kupe :P

Gość rymcymcym
hahaha :D

ja chyba ze wstydu bym sie spalił gdybym wywalił lasce przed oczy brudny, cuchnący interes :P nawet takiej nowo napotkanej np na jakiejs wiejskiej imprezie jak miałem watpliwosci to mowiłem nie :)

Gość Sindiiiiiiiii
A moim zdaniem jest to obrzydliwe W seksie nie musi byc to konieczne W koncu kochamy sie z milosci a nie z obowiazkiem tego obrzydlistwa

sindi - dla ciebie to obrzydlistwo, dla innych przyjemność. ważna jest rozmowa z partnerem i ustalenie pewnych reguł :O nie no palnełam, przeciez w polsce sie nie gada o seksie...

Gość klapa ....
albo pchanie obsikanego fiuta do zasluzowanej cippy, fuj :P

moze moj facet tez nie lubi? a twierdzi, ze uwielbia. Hm. FIGO, a moze po prostu cipa ci juz zbrzydla? moze czas poeksperymentowac z czyms nowym?

Gość rymcymcym
o seksie sie wogole nie gada tylko sie go uprawia :classic_cool::)

Gość no comment........
jestem kobietą :O i nie dałabym się pocałować facetowi, który lizał obce cipy, zwłaszcza na wiejskich dyskotekach :O żal mi takich pustych móżdżków jak Twój :D

Gość rymcymcym
wiecie jakby sie nad tym zastanowic to ludzka fizjologia wogole jest oblesna do kwadratu :O

Gość zgadzam sie.................
ejjjj to wspolczuje jak masz taka dziewczyne ze jej jedzie.....ale moze sie czym zarazila albo cus..albo ty ja czyms zaraziles i teraz jej wali

Gość rymcymcym
no wiec wlasnie:P trzeba sie cieszyc seksem a nie rozmyslac o wydzielinach :O