Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

koniec z minetami! ja nie wiem co...

Polecane posty

hellishbloodystorm zgadzam sie z Toba w 100% to tez dzis juz nawet powiedziałem swojej kobiecie ze moze zapomniec o minetce :P przyznam ze zdiwiła sie troche :P na pocieszenie dodałem ze moze kiedys sie przełamie :)

Gość moze syf z wiejskiej dyskoteki
przyniósł

no comment... a bez obrazy powiedz jaka jest pewnosc ze twoj obecny albo przyszly nie lizał?

Gość klapa ....
ale jak facetom uzmyslowic, ze nie tylko myc trzeba fiuta i jajka, czyli sprzet, ale takze wygrzebwac pozostalosci spod skory??

No nie jest obowiązkiem NIC. Ale w sumie ja nigdy nie myślałam, ze to coś obrzydliwego, a mój były chłopak bardzo, bardzo chciał mi zrobic minetę, tylko mu nie pozwoliłam. Bo się bałam, ze mu się nie spodoba i już mnie nie będzie chciał. Ale i tak mnie nie chce i okazało się, ze wiedział, co mówił, jak twierdził, ze to lubi, bo swojej poprzedniej dziewczynie robił...:O

Gość rymcymcym
a to nie jest logiczne? :O

Gość Sindiiiiiiiii
hellishbloodystorm różnie bywa :)

Sadzac po intensywnosci wykonania dziela, moj poprzedni facet to uwielbal, obecny... wlasnie nie wiem. Moze nie lubi? czy ciipa moze sie znudzic? moze wyslac cipe do teatru, zapisac na jakis kurs, zrobic nowa fryzure, kupic sexy perfumy, jakis dyskretny makijaz, nowi znajomi, wypady z kolezankami do miasta, ciekawa ksiazka...Moze dzieki temu stanie sie dla ciebie bardziej interesujaca?

klapa -> proste: niedomyty=won z łóżka :), jak czyściutki wróci z łazienki, wynagrodzisz mu podwójnie :) a jak nie - to buc jest, a nie facet do kochania/lizania/czy co tam chcecie

Gość rymcymcym
moze niech sobie zakupi vaginal bleacher? ;):D

Gość buhahahaa
:D

dziewczyna jest zdrowa, smaki tez juz rozne przechodziłem od kwasnego, słonawego, metaliczego.....i zawsze chujowo :O a jesli juz strzelałem minetke to tylko dziewczynie z która byłem w stałym zwiazku a nie na wiejskiej imprezie!

Gość rymcymcym
eee no ale to takie specjalne:P a nie takie ACHE ...chyba? :D

Gość rymcymcym
moze niech sobie pitke w domestosie wymoczy? ;) podobno zabija wszystkie zarazki wiec i swadu nie bedzie :P

i to nie jest tak ze mi sie cipka znudziła. przeciez to chyba jest niemozliwe! :D bo niby jak sie takie cudo moze znudzić :P

Gość jo pierwej
bryndze spod napleta wydlubie łogole i wiooo jo tam wale ino kisiel chlusto !!!!! :D

Gość rymcymcym
o fetor chyba :O:P

Gość zgadzam sie.................
aaa no to moze ona miala jakis maly cichy romansik?? zreszta co tu dluzej deliberowac...:P gdybym ja uslyszala ze z minetka koniec to odrazu powiedzialabym ze z lodzikiem tez koniec :D ale mnie facet nie mowi ze smierdze albo ze mu nie smakuje :P

Gość rymcymcym
ja bym powiedzial: z nami koniec :O:classic_cool:

Gość rymcymcym
*powiedziala

o juz było futerko, paseczki, na zero, chyba wszystkie mozliwości.... ogolnie to \"na oko\" mi sie wszystko podoba tylko..... chyba najbardziej przeraza mnie ten smak :O poza tym głupio jest robić minete i nie połykac soków i tu jest dla mnie najwiekszy problem :O

Gość wuegd
smak metaliczny,dl amnie tragedia jedyny,który mnie odrzuca chyba

Gość rymcymcym
:P