Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

koniec z minetami! ja nie wiem co...

Polecane posty

widze, ze kafeteriuszki, z glebi serca wspolczujac biednemu chlopcu, z zapalem godnym lepszej sprawy deliberuja o cipie, gorliwie powolujac sie na bogate doswiadczenia erotyczne. Otoz nadeszla chwila prawdy: to glupia podpucha jezd!! a to dla FIGO jako memento na przyszlosc: nie lizesz cipki, wypadasz z gry :D

Gość rymcymcym
ubrudzic

Gość rymcymcym
seksualne na pewno:P

Gość rymcymcym
ja nie :P ja sie smieje jak glupi do sera:D

jestes looserem i wypadasz z gry :D zastepy prawiczkow kipiacych chucia z trudem powstrzymuja swe gietkie jezyki, ktore rwa sie do okolicznych piczek, chcac utorowac sobie droge do rozkoszy, a ty wybrzydzasz ;) Mineta to conditio sine qua non udanego seksu.

hm...deska, czyli mam sie do czegos zmuszac??? a tyle sie mowi zeby nigdy w sprawach seksu sie do niczego nie zmuszac....

Nie, nie masz się zmuszać. Ale moim zdaniem to nie jest kobieta, którą kochasz. Nie pasujecie do siebie po prostu. tak mi się wydaje. Bo jak się kogoś kocha i jest sie do niego dopasowanym pod każdym względem, to jest zupełnie inaczej. Ja bym się nie brzydziła mojego byłego na pewno. W sumie jakby mu bardzo zależało, to mogłabym zrobić dla niego wiele rzezy. oprócz jednej. A on się mnie też nie brzydził nigdy. I np. lubił mnie wachac pod pachą:P zwłaszcza jak byłam po siłowni:D No to dziwaczne... Ale dowodzi tego, ze mu sie naprawdę podobałam. I ze nic go we mnie nie odpychało, ze tak biochemicznie do siebie pasowaliśmy.

No właśnie. Wydaje mi się, z ejak dwoje ludzi naprawdę czuje do siebie pociąg, to nawet jak się budza rao z kapciem w gębie, to jest cudnie:) Dla mnie mój chłopak po całej nocy nie śmierdził kapciem, tylko pachniało mu z dzioba porzeczkami:) Ale pewnie kto inny by się przewrócił z wrażenia.

Gość dzisiaj uslyszalam
od swojego faceta, ze kocha mnie tam calowac!! uwielbia moj smak i zapach!! powiedzial ze to cos cudownego jak przelyka cos co pochodzi ze mnie!!! :) po prostu trafilam na faceta, ktory w ogole sie mnie nie brzydzi!!!

dokładnie! nie mam zamiaru zmuszac sie do czegos co mi sie nie podoba. i deska to nie jest tak ze mie brzydzi (tym bardziej moja dziewczyna) , bo gdyby tak było to bym sie w ogole z \"nia\" nie zabierał, to tak samo jak z analem, nie kreci mnie to i po prostu nie robie.

Gość dzisiaj uslyszalam
zgadzam sie z deska. jesli sie kocha to po prostu czlowiek sie nie brzydzi!! Tylko chce wiecej!!!!!

Gość dzisiaj uslyszalam
ale Ciebie odrzuca zapach i smak!! a tak nie powinno byc!! mozesz tego nie preferowac, ale nie mozesz sie brzydzic...

Gość zwymiotuje
:D

niektóre wypowiedzi deski mnie powalaja..... i to nie jest tak ze dziewczyna mi sie brzydzi czy coś...., jest zawsze czysciutka, pachąca i w ogole miodzio. po prostu jak narazie odstrasza mnie anal i od dzis mineta (w sumie to chyba od zawsze) ale moze do tego trzeba dorosnać? moze kiedys i do anala sie przełamie... :)

mysle, ze powinni zaczac budowanie intymnosci od glebokich pocalunkow tuz po przebudzeniu, po wachanie sie pod spoconymi pachami, seks pod spocone kolano, wydlubywanie brudu spomiedzy palcow u nog i wzajemne czyszczenie uszu. po tych doswiadczeniach mineta bedzie czysta przyjemnoscia.