Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam zapytaccc

O ktorej chodza spac i wstaja Wasze 1,5 roczne pociechy ?

Polecane posty

Gość chcialam zapytaccc

Moj idzie spac o 9.30 wieczorem a wstaje o po 8 rano . Fakt faktem ze spimy dlugo rano ale czasami wieczorem jestem zmeczona ze on zasypia tak pozno . Napiszczie prosze jak jest u Was ?

Moja córeczka ( 15 miesięcy) chodzi spać około 21:00 a wstaje między 6:00 a 7:00. Chciałabym żeby spała do 8:00.

Moje chodzą o 20, najpóźniej o 21. Od początku. A ze wstawaniem różnie bywało. W okresie letnim potrafiły wstawać o 5:D Rolety to jednak super wynalazek:D

Gość ariadna675
Mój syn (rok i 11 m-cy) chodzi spać ok godz. 20, a wstaje tak 7 - 8 rano. Wcześniej raczej nie, na szczęście. :)

moja nie spi od 6 dni(mąż się pomylił i podał jej kielicha)-czy to źle?

zazwyczaj 20-21, nad ranem dostaje jeszcze pierś więc śpi do 7-8, inaczej wstawałaby o 5-6, budzi sie 2-3 razy, ma skończony rok.

Gość chcialam zapytaccc
O widze ze roznie to bywa :D... dziekuje wszystkim za wypowiedzi :) Ja to jestem spiochem i dla mnie to ' rarytas ' jak sie maly budzi po 8 a kiedys to spalismy do 9 :D tylko telefon nas obudzil ( obydwoje zreszta ) wiec wieczorem musimy sie pomeczyc dluzej :D Pozdrawiam wszystkie mamy ! :)

Gość 20m
Mój syn ma 20 mesięcy i śpi od 21.30 do około 8 rano. W dzień ma jeszcze 2 godziny drzemki:)

Mój synek [20 miesiecy ]idzie spać tak 20-21 a wstaje 6-6.30:( no i parę razy w nocy sie przebudzi...

Przemek śpi ok 21.30, wstaje 8.30- 9.00. Nie je w nocy, straszny z niego śpioch :) I superr :)