Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć...

ile kobiet z którymi sypiał miał przed wami wasz facet....a ilu wy mężczyzn?

Polecane posty

ja też nie zakładałam że będę tak długo ale jakoś tak wyszło (miłości ni hu hu przez całe lata), tymczasem obecnemu partnerowi zaufałam jak nikomu innemu przedtem i... na czwartym spotkaniu już właściwie kochaliśmy się no, rozsądne z mojej strony to na pewno nie było ale okazało się intuicyjnie dobrym wyborem, stałość naszego związku i już plany na przyszłość to potwierdzają

Gość prawie_A
a mi intuicja podpowiada - nie rob tego ,ale moja intuicja jest lekko skrzywiona wiec jej nie ufam:P jak znam siebie to przesadzam... z Toba bylo super, mialas nosa gratuluje :):)

Gość nnnnnnnnnnnn
ja 1 on 0

Gość czemu nie

Gość czemu nie
ja 0 on 1, mamy po 20 lat

Gość Pu Erh
ja - 1 jego on - wiele cos ok 10 czasem mi to przeszkadza i zla jestem ze mial kogos przed wiem ze to zle ale jestem strasznei zazdrosna mimo ze ciesze sie ze to walsnie z nim mialam moj 1 raz a ze z innymi sie nie udalo on zawsze mowi ze dla niego to nie ma znaczenia co bylo kiedys... czy tylko ja tak mam?

ja tez tak mam..:D dla mnie byl pierwszym, on przede mna mial 9 parterek, ja bylam ta dyszka.. tez sie ciesze , ze moj pierwszy raz byl z nim.. wiedzial jak ze mna postepowac.. i bylo wspaniale.. a zazdrosc.. hhmm.. czasami jestem.. wole o tym nie myselc.. ;)

Gość Pu Erh
a myslisz ze dla niego robi to jakas roznice? czy jestesmy specjalne bo kocha a to co bylo kiedys sie nie liczy czy jestesmy dla nich ktoras z kolei - nastepna? to mnie zawsze zastanawai

mysle , ze nie mysla o nas jako o kolejnj zaliczonej lasce.. ( wiem to napewno ) jestesmy razem ponad 2 lata .. :) facet taki juz jest.. wieczny zdobywca... :D (mam nadzieje, ze to zdobywanie sie juz u mojego skonczylo.. :classic_cool: )

Gość ooojojoj
on nie wiem, ja - 9

Gość bylo nie bylo
ja-1 on-6 po 25 lat mamy

Gość vanesa
cześć!widzę że dawno tu nikt nie zaglądał.szkoda.bo fajnie by było pogadać.rozumiem cię PU ERH.ja miałam jednego faceta przed moim mężem.on miał 4 dziewczyny.czasem są dni że mi to przeszkadza,też czuję się zazdrosna.wolałabym być tą pierwszą,tak czasem myślę ale z drugiej strony to może dobrze że ie jestem tą pierwszą.różnie na to można patrzeć.ja trochę żałuję że mój pierwszy raz był późno i jeszcze z niewłaściwą osobą.gdybym miała odwrócić czas zrobiłabym to ze swoim pierwszym facetem,z którym byłam długo.przez to czuję się chyba trochę gorzej i jest mi źle że on miał inne przede mną a ja nie.i nie czkałabym z tym tak długo,to też nie jest dobre rozwiązanie.teraz mam 25 lat,swój pierwszy raz miałam 3 lata temu ponad.

Gość ja bym nie mogla byc z
facetem, ktory przede mną wydupczyl 3 lub więcej laski. dla mnie to dziwkarz :o

Gość u mnie to jest tak
ja mialam 7, on 5, teraz jestesmy tylko ze soba.

Gość a u mnie tak...
moj maz przede mna mial kilka dziewczyn, on zas dla mnie byl pierwszym partnerem seksualnym. przed nim mialam jednego chlopaka z ktorym doszlo do zaawansowanych pieszczot ale nie seksu.

Gość ciesze sie...22
ze tutaj tyle wypowiedzi znajduje, gdzie maz byl pierwszym partnerem. To chyba w dzisiejszych czasach "smieszne".Ale ja tez do tych smiesznych naleze z czego jestem dumna. Moj maz mi ostatnio powiedzial ze to dla niego bylo jak prezent pod choinke choc raczej sam ma lzejsze podejscie do tego tematu (chyba jak kazdy niemiec). Ile mial dziewczyn to nie wiem ale nie oczekiwalam zeby 26 letni facet byl prawiczkiem:-) Tez mnie czasami zlosci ze on robil "te" rzeczy z innymi kobietami.I specjalnie podkreslam ze niemki to puszczalskie:-) Wiem ze to nieladnie ale musze jakos wyladowac zlosc;-)

Gość 176
NIe brzydza was faceci ,ktorzy mieli przed wami 5-10 partnerek?? Uwazam, ze kazdy partner powinien miec jakies doswiadczenie, aby nie zastanawiac sie "jak to by bylo z inny/inna?, ale taka ilosc do juz przesada...

Gość a u mnie tak...
Pomysl ze te 5-10 partnerek lub partnerow to mogly byc poprostu nieudane milosci. Obawy mialabym dopiero gdybym dowiedziala sie ze moj facet wczesniej chodzil do burdelu, na dziwki eccc

Gość mad dga
jesteśmy dla siebie pierwszymy parnterami w łóżku... żadne z nas nie miała wcześniej doświadczenia... Zdobyliśmy je wspólnie... Cieszę się, że nie byliśmy nigdy wcześniej z nikim,... Dziwnie bym się czuła wiedząc, że on już się z kimś kochał... Zastanawiałabym się czy nie porównuje mnie do niej...

Gość Kaskaaaaa
chyba nie wyjde tu za kolorowo:( ja mialam w sumie chyba 12 a moj obecny facet ok.20.Myslicie ze to bardzo zle o mnie swiadczy?

Gość nfbfgrsgs
oboje mieliśmy wielu każde z nas po ok. 40 partnerów wcześniej. I dobrze! Mój pierwszy chłopak był takim debilem w łóżku!! A ja uważałam że tak ma wyglądać seks. Nigdy nawet mnie TAM nie dotknął, nigdy nie miałam z nim orgazmu i się nie skarżyłam.. uważałam że to ze mną jest cos nie tak. A z tym.... jest wybornie. Orgazm każdego wieczoru. Ma pojęcie co to łechtaczka :) A ja świetnie robie loda. To wszystko dzięki naszym doświadczeniom. Jesteśmy razem 3 lata i nigdy się nie zdradziliśmy.

Gość kanapka z serem
ja i mój chłopak jesteśmy dla siebie pierwszymi parterami

Gość dla mnie kobieta ktora miala
wiecej niz 2 facetow w lozku badz uprawiala juz seks bez milosci/przygodny seks (nawet tylko raz) jest juz przekreslona i nie wziolbym takiej niecnotliwej, zdemoralizowanej, nieczystej kobiety

\" kiedy facet nie miał przed wami żadnej kobiety będzie go korciło żeby wierzcie mi. tak jest zawsze. pewnie mi teraz napiszecie \"mój taki nie jest. znamy sie 5 lat i on chce tylko mnie bo mu wystarczam\". ale niestety to się tak nie odbywa. kazdego faceta predzej czy pozniej ciągnie by spróbowac z kims innym. wąłsnie dlatego że nigdy tego nie robił. najlepiej mieć takiego który miał przed wami 2 lub 3. \" KŁAMSTWO!!! :O

Gość nieźle..
Ja 7 on 11, z czego dwie z miłości :P Tragedia

ja -0 on - sporo (około 15) Nie wiem czy to dobrze, nie ejstem juz z nim (zdradził) ale chyba nie żałuje że to właśnie z Nim był ten \"pierwszay raz\"

Gość buahahahahahhaa
smieszą mnie faceci, którzy twierdza, że kobieta moze miec przed nimi 2 partnerow:D bo inaczej to dziwka. !!!!!!

ja - 36 lat, 2 mężczyzn on - 42 lata, 1 kobieta bardzo go za to szanuję, że nie był dziwkarzem

Gość och...ja bym nie chciała
żeby facet 42 letni miał tylko przedemna 1 kobietę:o bez obrazy:)