Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć...

ile kobiet z którymi sypiał miał przed wami wasz facet....a ilu wy mężczyzn?

Polecane posty

Gość dobre sobie
Ja ze swoim mężczyzną zwiazałam się w wieku 30 lat. Do tamtej pory miałam 12 partnerów. On więcej, ale nie wiem dokładnie ile.

Gość ulsopsaa
hej, ale czy wy, panowie którzy mowią że wolą jak dziewczyna maila niewielu partnerów - naprawde wierzycie w to że jakaś która miala więcej niż 10 - przyzna wam się? :D No to śnijcie dalej, chłopcy. :) Ja mialam ponad 20 a moj facet sądzi że jest trzecim.

Gość ja sie nie przyznam ilu
a co kobieta nie moze miec gorszego okresu w zyciu?

Gość NieDostepny
A moze podszywac to nie jest moj pierwszy jezyk ale znam twoj jezyk . . czy chcesz w mojim pogadac. If you can then respond and we can have a proper conversation. Ile jezykow ty znasz. Zazdrosny/a jestes czy tylko glupia/y

Gość NieDostepny
ulsopsaa, tego nie ukryjesz . .

Gość ulsopsaa
Nie ukryję? Każdy z poprzednich wierzył że jest trzecim. A że jestem dobra w łóżku... tłumaczę to tak, że z poprzednim byłam długo i wszyskiego próbowaliśmy. Mialam to szczescie że moi faceci byli z róznych miast - nigdy nie wyjdzie na jaw.

Gość NieDostepny
ulsopsaa, to powiedz jak uwazasz ze nic zlego nie robisz dlaczego ukrywasz ?

Gość NieDostepny
Niczym żuk skarabeusz toczę pracowicie wielkie kule na które skladniki produkowane są przez moje otwory nosowe. Następnie, gdy owe kule osiągną już monstrualne rozmiary spuszczam je z pobliskiego pagórka i patrzę jak rozpędzając się i odbijając od asfaltu pędzą na mojego sąsiada Antoniego który stoi w panice nie wiedząc co czynić po czym niezmiennie zostaje przygnieciony przez rozkoszny ciężar owych osobliwych kul armatnich co powoduje u niego radosne kwilenie niczym u malpki kapucynki zaś u mnie niekontrolowane defekcje polączone z konsumpcją.

Gość hfgfgf
NieDostepny --> poniewaz sam jestes dziwkarzem, wiec za zone tez powienens miec kobietę na tym samym poziomie rozwoju co ty, czyli niedouczoną dziwkę :o

Gość hfgfgf
ulsopsaa ---> chwalisz się jaką jesteś puszczalską dziwką? tylko pogratulowac :o

Gość NieDostepny
Podszywac i tchorz ! Idiotic imbecile, I Q or a moron. If you wish to converse in a non cowardly fashion, ulsopsaa = podszywac, then reply in my mother tongue. hfgfgf, uznaj ze jest roznica facet i kobieta w takich sprawach.

Gość NieDostepny
I am a stinking slob and I didn't brush teeth already for two weeks.

Gość dfsdfdsfsf
" ja sie nie przyznam ilu mialam facetów i tyle" a to niby czemu? Puszczalas sie to teraz sie przyznaj

Gość NieDostepny
Podszywac, zle ci idzie z jezykiem angielskim . . naprawde, nie masz szansy, kaleczysz jezyk angielski, napewno ci glowa boli po tym jednym zdaniu co ci sie nie udalo napisac. I naprawde kto takie cos pisze, "I didn't brush teeth already for two weeks" ??

Gość nie puszczałam sie
tylko zycie tak mi mi sie ulożyło. Ty masz szczescie ze trafiłas na partnera z którym jestes długo.

Gość mój miał 5 ja mialam
sześciu.

Gość NieDostepny
I am old repulsive goat :classic_cool:

Gość NieDostepny
Podszywacz to jest chyba zalosna, zazdrosna mloda dziewczyna. Daaaaaaaleko ci jeszcze do prawdziwej kobiety.

Gość JUHHHHUUUUU
on mial przedemna 12 ja przed nim 0 (bylam dla niego13!):O po mnie mial nastepna i wpadl..:D i dobrze mu tak!!!

Gość niedostepny Ty podła szujo
masz dwa oblicza. myslałm, że normalny jestes a ty taki mały chujek. Sam sie kurwisz a na innym topiku piszesz dziewczynie, że dobrze jak jej eksio zdjecia w necie umieści, bo jest kurewka:O spadaj gnoju!@!!!!!

do chciałabym wiedzieć a do czego dokładnie jest Ci potrzebna taka wiedza? Czyżbyś nie miała się czym przejmować?:D

Gość 8873
co to znaczy, ze tak ci sie zycie ulozylo? Nie usprawiedliwiaj puszczalstwa

Gość a co dla ciebie jest
puszczalstwem? podaj mi definicje świeta istoto?

Gość a co dla ciebie jest
ok juz nie musisz. ja jestem chyba tego slowa nalepsza definicją.

Gość no tak.....
prawdziwa kobieta dla Ciebie to pewnie taka, ktora się puszcza.... to faktycznie mi jeszcze daleko...

Gość o matko...
ale wy jesteście dziewczyny dziwne ze chodzicie z chłopakami którzy mieli przed wami tyle partnerek np.10....ja bym takiego faceta nawet patykiem nie dotkła....fujjjj :O

Gość ja tez nie bo seks to cos
barzdo brzydkiego:O

Gość najbarzdiej oburzaja
sie te świete dziewice orleanskie, bo sie boją że ich chłopcy sie puszcza z taka:D a i owszem:p bójcie sie bo nie gardze takimi:D A mojemu partnerowi stałemu nigdy sie nie przyznam:p Chcecie byc oszukiwani to macie:p A Wy swiete dziewoje wierzcie w wiernośc swoich chłopców.

Gość HbY
o matko... - moze same mialy wielu partnerow :( wtedy faktycznie to moze byc wszystko jedno