Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhjsx

b.ważne !!!!!!!

Polecane posty

Gość xhjsx

wczoraj ok 22 wystąpilo małe plamienie naprawde małe... i nie wznielam pierwszej babletki. dzis wstalam rano i dopiero ok 10 zaczał sie tak okres na dobre. powinnam wziasc wczoraj 1 tabletke czy juz dzis? b prosze o opinie !!!!!!!!

Gość xhjsx
dziekuje, bo naprawde wiesz to moje 1 tabletki i sie boje aby bylo wsyztsko ok ;)

Gość xhjsx
a nie znalazłam takiego przypadku na ulotce ;) a powiedz lepiej z rana brac czy na wieczor? bo slyszalam ze na wieczor o tyle lepiej ze w razie jakis niepowodzen wiesz jestes w domu i wogle. pozatym s;yszalam ze na wieczor nie odklada sie tyle tej wody i nie tyje się

ja zawsze brałam tabsy rano.... dlaczego? 1.nie zapominałam- świezy umysł.... 2.jesli wzięłam na wieczor i mialam imprezkę z alkoholem a potem wymiotowałam.zawsze bałam się o skutecznośc....jak wiesz ze zwymiotujesz to jest lekka schiza

Gość xhjsx
no wiesz... to moje 1 tabletki a chjcialabym aby naprawde były skuteczne ;) rzeczywiscie rano bardziej sie pamieta ;) a jeszcze powiedz mi jak to jest aby zmienic godizne przyjmowania? jak np teraz chcialabym wieczorem a pozniej zmienic na godziny ranne? da tak rade ?

mozna tak zrobic ale naprawde lepiej jest przykmowac tabsy o stałej niezmienionej porze.Godzina czy dwie raczej nie ma znaczenia, ale 12 godzin juz tak. jak zmieniłam u siebie pore przyjmowania, to dodatkowo przez tydzień zabezpieczałam sie prezerwatywą.....miałam spokojniejszą głowę .

Gość xhjsx
rozumiem... czyli po dłuzszym czasie moze stopniowo przesuwac o godizne czy dwie..... no nic chyba rzeczywsicie wezme teraz i lepiej rano raczej codziennie o tej porze jestem w domu zajecia zaczynam pozniej wiec spoko.... ;) długo jeszcze bedzie trwal mi okres po przyjeciu tabletek? krocej niz normalny nie ? dzieki bardzo ;] pozdrawiam

z tym okresem to moze byc roznie. jak brałam Harmonet- pierwsze opakowanie w zyciu, to okres miałam trzy tygodnie:)zalezy od organizmu i od tabsow oczywiscie...

Gość xhjsx
3 tyg!?!? o matko :) ja mam Yasmin...... i mam nadzieje ze okres bedzie krotszy ;) boje sie tylko tego 1 tyg przyjmowania aby nie bylo zadmych wymiotow itp ;/

nie raczej nie bedziesz wymiotowac.. ja wymiotowałam tylko jak miałam za duzo alkoholu:) nie przejmuj sie, wszystko będzie dobrze!

Gość xhjsx
juz wzielam 1 tabletke...... ;) bede brac rano chyba rzeczywiscie lepiej. teraz czuje ze boli mnie brzuch z powodu okresu i chyba stresu :P